Kort

Fly Aalborg - Geneve

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Geneve
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Geneve

Laveste returpris sidste måned

kr. 916

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1235 kilometer

3 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Geneve

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Geneve: Geneve.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Geneve er kr. 916. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Geneve.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Geneve.

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Geneve

Den eneste direkte rute fra Danmark til Geneve er København – Geneve. Fly fra Aalborg til Geneve kræver derfor en mellemlanding. De hurtigste ruter med KLM via Amsterdam tager dog under fire timer, mens også SAS har ruter via netop København med samlet rejsetid på mindre end fem timer. Til sammenligning, og hvis du eventuelt overvejer at komme til København til lands, tager direkte fly fra København til Geneve cirka to timer.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavn har et godt ry som en lille, men effektiv lufthavn. Det er som oftest hurtigt at komme gennem security, og herefter kan man gratis logge på lufthavnens trådløse internet eller lade børnene se tegnefilm eller lege i legeområdet. Man kan også betale sig fra at spise mad fra det store madområde DELI eller restauranten &MORE samt købe snacks, parfume og meget andet i Aalborg Lufthavns dutyfree butik.

Ankomstterminalen og transport til centrum

De fleste lufthavne tager navn efter den nærmeste storby, også selvom det nogle gange betyder, at den storby er over 100 kilometer væk. Set i det lys på Geneve Lufthavn være en af de mest praktiske i verden. Der er nemlig kun fire kilometer fra Geneve Lufthavn til Geneve centrum, og det tager kun seks minutter at tilbagelægge den afstand med toget med afgang lige uden for terminalen og ankomst til Geneve Cornavin Station. Og så koster turen kun to schweiziske franc (13 kroner). Til sammenligning koster bussen det samme, men den tager omkring 20 minutter, mens taxa koster mellem 240 kroner og 310 kroner. Der er også gratis shuttlebus fra lufthavnen til otte hoteller i Geneve.

Derudover vælger mange rejsende at leje bil i Geneve Lufthavn, særligt hvis den endelige destination ligger uden for Geneve centrum. Der er blandt andet mulighed for at køre ad den smukke Tour de Loop hele vejen til Milano i Italien eller den noget nærmere liggende franske by Annecy, en af de mest unikke og hemmelige byer i Europa).

Praktiske oplysninger om Geneve

Geneve bliver af udlændinge som oftest besøgt af forretningsrejsende, og med mange globale selskabers hovedkvarterer i byen er det næppe overraskende, at den faktisk er en af verdens dyreste. Hvis det alligevel er vigtigt at spare penge, er det ikke helt umuligt. For eksempel er det ikke usædvanligt at betale 700 kroner per nat for et hotel i centrum, men i de nærliggende franske byer Ferney-Voltaire og Annemasse kan du slippe med halvdelen. Fra begge byer er der offentlig transport til Geneve på en halv time.

Det er vanskeligere at spare penge på restauranter. De koster typisk 10-15 % mere end i Danmark. Helt umuligt er det dog ikke. For eksempel kan man til frokost spise på universiteternes restauranter for cirka 100 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Geneve

Det er ikke bare Geneves mange rejsende, der kommer i professionelt øjemed, også mange af attraktionerne har rødder i det lokale politiske liv, forskningsliv eller forretningsliv. Der er for eksempel masser af interesse omkring forskningscentret CERN, hvor selv partikelacceleratoren Large Hadron Collider kan ses af offentligheden (når den altså ikke er i brug). Også nogle af verdens absolut største globale organisation som FN og Røde Kors har ikke blot hovedkvarterer, men også udstillinger.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.