Billeje i Geneve lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Oplysningerne er korrekte per januar 2019

Billeje i Geneve lufthavn

Skal du på rejse til Geneve? Er du klar over du let kan udforske hele to lande vedat leje bil i Genev lufthavn? Geneve og byens lufthavn ligger i en lille lomme af Schweiz omringet af den franske grænse, så det er nemt at besøge mange steder i to forskellige lande med bil. Find nemt billig billeje i Geneve lufthavn, og oplev friheden med en lejebil.

Skyscanner hjælper dig med nemt at finde billig leje af bil i Geneve lufthavn. Lav en enkelt søgning, og vores søgemaskine sammenligner lynhurtigt tilbud fra verdens førende biludlejere på lejebil i Geneve lufthavn.Når du har fundet lige netop den type bil og pris der passer dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking.

Biludlejningsfirmaer i Geneve lufthavn – og åbningstider

Geneve Lufthavn er international på flere måder. Du kan for eksempel både leje bil i den franske og i den schweiziske sektor. Det er også muligt (ofte mod et gebyr) at leje bil i det ene lands sektor, og aflevere den i den anden sektor. I begge sektorer finder du Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Desuden har også National, Alamo og Thrifty kontorer, mens Enterprise har et i den franske sektor.

Du finder altså biludlejningsfirmaerne Avis, Hertz, Budget, Europcar, National, Sixt, Thrifty og Enterprise i Geneve lufthavn. Udvalgte åbningstider:

  • Avis åbningstider Geneve lufthavn: Mandag-lørdag 06:30-23:30. Søndag lukket.
  • Europcar åbningstider Geneve lufthavn: Alle dage 07:00-23:30.
  • Enterprise åbningstider Geneve lufthavn: Mandag-søndag 07:30-22:00
  • National åbningstider Geneve lufthavn: Mandag-lørdag 08:00-19:00. Søndag 12:00-18:00.
  • Sixt åbningstider Genevelufthavn: Alle dage 07:00-23:30.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i Geneve lufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Geneve lufthavn.

At køre ud af Geneve lufthavn

Har du planer om at køre på den schweiziske autoroute, er det en fordel at leje fra den schweiziske sektor, da en vignette er med i prisen. Drej til højre ud af P51 for at ramme motorvejsnetværket i sydlig retning eller til venstre for at komme mod nord.

Hvis du har lejet bil i den franske sektor, skal du følge de andre passagerer til bagageopsamling, derefter fortsætte til check-in og følge skiltene mod ”destination France”. Her er bilerne parkeret i P21.

Ting at se og opleve i Geneve og steder indenfor køreafstand

Geneve er et stenkast syd for lufthavnen, og er en spændende by med stort internationalt islæt, pga. de mange verdensomspændende organisationer der ligger her. Du vil kunne høre ethvert sprog på fortovene, og opleve ethvert cuisine på byens gode restauranter. Byen ligger smukt placeret ved den billedskønne Geneve sø. I området er der også andre spændende destinationer der nemt kan nås, når man har lejebil fra Geneve lufthavn til rådighed.

At køre fra Geneve lufthavn til Lausanne

Kig forbi for flotte søpromenader, en gammel bydel fra det 14. århundrede, topmoderne olympisk museum, et livligt natteliv og meget mere.

Rute fra Geneve lufthavn: Drej til venstre ud af parkeringshuset, og flet sammen med A1. Ved udfletningen 17-Eclubens skal du holde til venstre og herefter følge skiltene til Lausanne. Hele turen tager kun tre kvarter. Parkering i Lausanne er ikke al for dyr. I de blå zoner kan man parkere gratis i en time på hverdage fra 8 – 11:30 og 13:30 – 18. I centrum koster gadeparkering 3 CHF i timen (forbudt i den gule zone) og lidt mindre i parkeringshuse.

At køre fra Geneve lufthavn til Vallée de Joux

Denne dal af hyggelige landsbyer er det skiresort i Schweiz, der ligger nærmest Geneve Lufthavn.

Drej til venstre ud af parkeringshuset, og flet sammen med A1. Følg denne de næste 26 kilometer, og tag så frakørsel 12-Gland. Drej til venstre mod Begnins, og følg så skiltene mod Begnins, Burtigny og Saint-George. Når du kommer til Saint-George, hvorfra du kan fortsætte til den eller de landsbyer i dalen, du vil besøge. Der er mulighed for parkering hele vejen rundt i dalen.

At køre fra Geneve lufthavn til Annecy

Mange kalder Annecy for Frankrigs smukkeste by. Især om sommeren kan kombinationen søens strand og byens historiske bygninger være bjergtagende.

Eftersom Annecy ligger syd for Geneve Lufthavn er det faktisk lige så hurtigt at kommer dertil fra den schweiziske (internationale) side. Fra P51 skal du dreje til højre, så til venstre på Route de Meyrin, så du igen kan dreje til højre og flette ind på A1. Følg motorvejen over grænsen og hele vejen ned til frakørsel 17.

Annecy er lettest at udforske til fods, så følg eventuelt skiltene mod centrum, hvor de primære parkeringshuse er. Parkering er gratis i den første time og koster herefter mellem €0,80 i timen og €1,30 i timen (dog kun €0,40 mellem kl. 20 og 7).

Vigtig information til dig der skal leje bil i Geneve lufthavn

Ved afhentning af lejebil i Geneve lufthavn, skal du fremvise kørekort og pas. Det gælder alle der evt. skal køre bilen i løbet af opholdet. Aldergrænse ml. 19 og 21 år, afhængig af udlejer. Ingen øvre aldersgrænse. Tjek dette hos valgte udlejer, inden du færdigbooker. Er du eller andre af bilens førere under 24 år, tilægges der en ekstra afgift. Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette ofte er en del billigere ved leje af bil i Geneve lufthavn, end at ordne det ved afhentningen. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette før du booker.

Fly og hotel i Geneve

Udover at hjælpe dig til en billig leje af bil i Geneve hotel, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt med at sammenligne flybilletter og hoteller i Geneve. Klik blot på knapperne nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.