Kort

Jetstar fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Jetstar? Brug Skyscanners søgefunktion til at søge efter fly med Jetstar og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Jetstar Airways eller bare Jetstar, som selskabet markedsfører sig som, er et australsk lavprisselskab, der blev grundlagt i 2003. Jetstar er et datterselskab til Qantas og en del af Jetstar Group, der også tæller Jetstar Asia Airways, Jetstar Pacific Airlines og Jetstar Japan. Jetstar Airways har hovedhub i Melbourne Lufthavn og har derudover syv sekundære hubs i Australien. Selskabet har et bredt indenrigsnetværk og flyver derudover til 17 andre lande i Asien og Stillehavet. Jetstar opererer i øjeblikket en flåde på cirka 70 fly primært fra Airbus.

Opdateret september 2017

Hvorfor flyve med Jetstar Airways?

Sådan checker du ind

Online check-in via web eller app er kun tilgængeligt på indenrigsruter og er åbent mellem 28 dage og 1 time før den planlagte afgang. Du skal forbi lufthavnsskranken for at få udleveret dit boardingkort, også selvom du har benyttet online check-in. På nogle indenrigsruter er det dog også muligt at benytte mobilt boardingkort, ligesom nogle lufthavne tilbyder selvbetjeningsautomater, hvor du kan printe boardingkort og eventuelle bagagemærkater. Tidsrummet for check-in i lufthavnsskranken varierer alt efter flyruten, men der er som regel åbent mindst mellem 2 timer og 45 minutter før afgang.

Bagagekvoter

Din bagagekvote afgøres først og fremmest af din rejseklasse. Flyver du på økonomiklasse, må du have et stykke håndbagage, som højst må måle 56 x 36 x 23 cm, derudover kan du have en mindre håndtaske/mappe eller paraply, samlet set må din håndbagage maks. veje 7 kg. På FlexBiz-billetter må den samlede vægt være 10 kg, mens du må medbringe 2 x 7 kg på businessklasse. Der er ikke inkluderet indchecket bagage på de billigste Starter-billetter, men på Starter Plus-billetter er der 20 kg med i prisen og 30 kg på Starter Max-billetter. Du har mulighed for at bestille mere bagageplads online, du får den billigste pris, hvis du bestiller det samtidig med selve flybilletten. Prisen for overvægt afhænger af flyruten, men du skal betale cirka 125 DKK pr. kilo overvægt på internationale ruter med afgang fra Australien. Læs mere om Jetstars bagageregler og gebyrer.

Siddepladser

Du får automatisk tildelt en plads på flyet, når du bestiller din billet, men hvis du ønsker en bestemt siddeplads, kan du allerede under din bestilling reservere sædet. Prisen for sædevalget afhænger af både din billettype og selve pladsen. Rejser du fx på Starter-billet, skal du betale et gebyr for alle sædevalg, mens passagerer på Starter Plus og Starter Max gratis kan vælge et standardsæde. Det er også muligt at reservere sæder med ekstra benplads og pladser forrest i flyet, som også er gratis, hvis du rejser på Starter Max-billet. Prisen for dit sædevalg vil fremgå af din bestilling.

Ekstra gebyrer

Som de fleste lavprisselskaber har Jetstar Airways adskillige gebyrer på diverse ydelser, fx koster det 0,49 procent af beløbet, når du bestiller og betaler din billet online fra Australien med Visa/Mastercard. Der er også forskellige gebyrer afhængig af dit billetvalg, hvis du ønsker at ændre billetten. Men vær opmærksom på at der er forskel på, hvad der er muligt at ændre i de forskellige billettyper, som du kan se her. Prisen for et tilvalg vil fremgå, inden du godkender købet.

Service ombord

Flyver du på Starter-billet, er der hverken inkluderet mad eller drikkevarer, men du kan købe diverse ombord eller lave en online bestilling på forhånd. I New Zealand på regionale flyvninger under 45 minutter er det ikke muligt at købe noget undervejs. Der er mulighed for timevis af god underholdning, når du flyver på internationale ruter med Boeing 787 Dreamliners, hvor du kan se film, tv, høre musik og spille spil på personlige videoskærme. Rejser du på økonomiklasse, skal du betale for at få adgang til indholdet, mens det er inkluderet på businessklasse.

Punktlighed

Jetstar lå i 2016 på en 19. plads over verdens mest rettidige lavprisflyselskaber ifølge OAG, der analyserer den globale flytrafik. Med andre ord landede Jetstar 73,66% af deres fly til tiden eller med mindre end 15 minutters forsinkelse. Jetstar offentliggør i øvrigt deres egne tal for rettidige ankomster på deres hjemmeside.

Jetstar

4,5/5
Baseret på 30474 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.