Fly fra Stockholm til Californien

Flytilbud fra Stockholm til Californien

Leder du efter billige billetter fra Stockholm til Californien eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Stockholm til Californien

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 2.562, San Francisco
Billigste måned at flyve inovember
Billigste lufthavn at flyve fraStockholm Arlanda

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Stockholm til Californien, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 2.562 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Californien på kr. 4.889.
Den billigste måned at flyve fra Stockholm til San Francisco International Lufthavn er normalt november. Den billigste måned at flyve fra Stockholm til Santa Rosa Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Stockholm til Hawthorne Lufthavn er normalt august. Og den billigste måned at flyve fra Stockholm til Santa Barbara Municipal Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Stockholm til Californien den fredag den 1. november 2024.
I øjeblikket er der ikke nogen direkte fly fra Stockholm til Californien, men du kan stadig flyve med en mellemlanding.
Hvis du flyver fra Stockholm, er San Francisco den billigste by i Californien, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til San Francisco, er i øjeblikket San Francisco Internacional.
Mest populære fly