Fly fra Oslo til New York

Flytilbud fra Oslo til New York

Leder du efter billige billetter fra Oslo til New York eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Oslo til New York

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 2.209, New York
Billigste måned at flyve inovember
Gennemsnitlig flyvetid8 timer og 15 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraOslo Gardermoen
Mest populære flyselskaberScandinavian Airlines

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Oslo til New York, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 2.209 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til New York på kr. 3.128.
Den billigste måned at flyve fra Oslo til Rochester Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Oslo til New York Newark Lufthavn er normalt november. Den billigste måned at flyve fra Oslo til New York John F Kennedy Lufthavn er normalt juni. Og den billigste måned at flyve fra Oslo til Albany Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Oslo til New York den lørdag den 9. november 2024.
Oslo Gardermoen Lufthavn tilbyder direkte fly til New York.
Hvis du flyver fra Oslo, er New York den billigste by i New York, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til New York, er i øjeblikket Nueva York Newark.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Oslo og New York er 8 timer og 15 minutter.
Mest populære fly