Fly fra Frankfurt am Main til Sicilien

Flytilbud fra Frankfurt am Main til Sicilien

Leder du efter billige billetter fra Frankfurt am Main til Sicilien eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Frankfurt am Main til Sicilien

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 301, Palermo
Billigste måned at flyve ijuni
Gennemsnitlig flyvetid2 timer og 20 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraFrankfurt-Hahn
Mest populære flyselskaberLufthansa

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Frankfurt am Main til Sicilien, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 301 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Sicilien på kr. 1.694.
Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Catania Fontanarossa Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Comiso Lufthavn er normalt juni. Den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Trapani Birgi Lufthavn er normalt oktober. Og den billigste måned at flyve fra Frankfurt am Main til Pantelleria Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Frankfurt am Main til Sicilien den fredag den 7. juni 2024.
Frankfurt-Hahn Lufthavn tilbyder direkte fly til Sicilien.
Hvis du flyver fra Frankfurt am Main, er Palermo den billigste by i Sicilien, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Palermo, er i øjeblikket Palermo.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Frankfurt am Main og Sicilien er 2 timer og 19 minutter.
Mest populære fly