Kort

Fly fra Billund til Zürich

Flyinformation Billund til Zürich

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.289

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 922 kilometer

3 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Zürich

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Fly fra Billund Lufthavn til Zürich Lufthavn

Der er ikke direkte fly fra Billund til Zürich, men du kommer alligevel hurtigt frem: Cirka 3 timer og 20 minutter tager hele turen, inkl. omskift. Du har masser af gode ruter at vælge mellem, inklusive SAS via København, KLM via Amsterdam, Air Berlin og Air Serbia via Berlin Tegel, Lufthansa via Frankfurt, samt en række forskellige kombinationer af to flyselskaber.

Afgangsterminalen

Kommet afsted hjemmefra i en ruf, og nu er du sulten i lufthavnen? Ingen panik: I Billund lufthavn finder du nemt noget at spise, drikke og læse i før security fra Square Café og Kiosk. Hvis du foretrækker at gå direkte gennem security, er der flere muligheder for næring herefter, og efter security kan du også shoppe lidt i kiosken, tax-free butikken, LEGO, Bestseller og Danish Design. Billund Lufthavn tilbyder desuden gratis wifi i hele terminalbygningen.

Omskifte lufthavn

Ligegyldigt hvilken rute du vælger, foregår dit flyskift i en af Europas mest effektive lufthavne, enten København, Frankfurt, Berlin eller Amsterdam. Her er alle de faciliteter du har brug for, og dit flyskifte burde forløbe som smurt!

Ankomstterminalen

Schweiz’ største lufthavn har tre terminaler, som dog alle har til huse i samme terminalbygning, så uanset hvilket flyselskab du flyver med, bliver du i sidste ende sluset ud til samme videre transportmuligheder – og dem er der heldigvis mange af i en så effektiv lufthavn som Zürichs.

Du kommer ikke til at stå og kigge langt efter transport: Den offentlige transport er inddelt i omkring 350 togforbindelser, samt over 700 busforbindelser og 400 sporvognsforbindelser hver dag. Den klart hurtigste måde at komme ind til centrum på, er med tog. Lufthavnens togstation ligger lige under lufthavnscentret - nemmere bliver det ikke. Her kører togene til centrum på 10-12 minutter og koster 3,30 CHF (cirka 22,50 kroner). Sporvognen koster det samme, men tager 35-40 minutter og er i praksis kun for rejsende, der enten skal af på specifikke stop undervejs, eller har tid og lyst til at nyde den sceniske rute. Diverse specialbusser er oftest er for rejsende, der skal videre til skidestinationer.

Taxaerne holder lige uden for lufthavnens ankomsthaller. De koster omkring 480 kroner til centrum, og turen tager cirka 20 minutter i normal dagstrafik.

Hvis du ønsker at besøge flere af de smukke natur- og skidestinationer omkring Zürich, kan det måske bedst betale sig at leje bil i Zürich Lufthavn.

Pas, papirer og andet praktisk

Husk at medbringe pas, og kom gerne halvanden til to timer før afrejse

Værd at vide om Zürich

Hvis du rejser med et stramt budget, bør en tur til Zürich planlægges nøje på forhånd. Byen er en af de dyreste i verden at besøge – og ifølge flere undersøgelser ligefrem Europas dyreste. De høje priser findes på restauranter, hoteller, transport og shopping. For eksempel koster det næsten 95 kroner at spise en menu på McDonald’s, og andre restauranter i den billige ende koster omkring 170 kroner per måltid.

En måde at spare lidt penge på er at finde overnatning uden for centrum, hvor priserne generelt er lidt lavere.

Der er dog gratis fornøjelser i Zürich inklusive bycykler om sommeren, så du kan komme vidt omkring uden at betale for det. Desuden kan du gratis bade i Zürichsøen, der er smukke offentlige parker og haver i byen, og så har flere museer fri entré.

Hotel i Zürich

Find hotel i Zürich.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.