Kort

Fly til Bahrain | Billige flybilletter

Fly til Bahrain

Bahrain er et lille ørige i Mellemøsten på størrelse med Bornholm. Efter at have hørt under flere forskellige herredømmer erklærede landet sig uafhængigt i 1971 og blev til et kongerige i 2002.

Visum

Visumpligt. Visum kan opnås ved indrejse for 14 dage mod gebyr. Passet skal være gyldigt i 6 måneder efter opholdets varighed. Se her for yderligere oplysninger. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/bahrain-pas-og-visum/

Sæson

Bahrain er varmt året rundt med temperaturer op over 20 grader om vinteren og op til næsten 50 grader, når det er allervarmest om sommeren. Landet har to årstider: Den ekstremt varme sommer mellem april og oktober og den milde vinter mellem december og marts. Sommermånederne er derfor først og fremmest for rejsende, der vil lære, hvad vindtårne og brønde er vigtige for, mens vinteren er bedre egnet til mere traditionel solferie.

Kom omkring

Det er muligt at tage med offentlige busser til mange dele af Bahrain. Det er billigt, men systemet kan være forvirrende, og busserne er uden aircondition. De fleste turister lejer derfor bil eller kører med taxa – bemærk, at taxameter ikke altid bruges, så det er en god idé at aftale pris på forhånd.

Åbningstider

Shoppingcentre har oftest åbent mellem 10 og 22, mens souks – markeder – typisk er åbne mellem 8:30 og 20.

Drikkepenge

De fleste restauranter og hoteller skriver 10 – 15 % drikkepenge på regningen. Taxachauffører forventer 10 %, mens portører ofte får 100 fils per kuffert.

Information og nødstilfælde

Danmarks konsularagentur i Bahrain: Office Suite 11, 1st floor, Sheikh Rashid Commercial Complex, Lulu Avenue, Manama Tlf.: + 973 17 216 473 E-mail: dkconsul@batelco.com.bh

Alarmtelefon: 999

Seværdigheder

1. Manama: Bahrains hovedstad og største by med 155.000 indbyggere. En moderne hovedstad, som også har historiske attraktioner som Al-Fateh Moskeen, Bahrain Fort og havpromenade for besøgende i alle aldre.

2. Al Areen: Et naturreservat og beskyttet område på 8 km2, hvor du kan se over 80 forskellige blomsterarter, 90 fuglearter og 50 øvrige dyrearter inklusive den arabiske oryx, som er uddød i naturen.

3. Edens Have: Fortidsriget Dilmun, også kendt som Edens Have, blev opdaget blandt andet med hjælp fra danske arkitekter. De i omegnen af 350.000 gravhøje er lavet over tusinder af år.

4. Muharraq: Bahrains tredjestørste by er på en lille ø nord for hovedøen og daterer 5.000 år tilbage. Her er flere museer, forte og historiske bygninger.

5. Livets Træ: Cirka en halv times kørsel fra Manama står Livets Træ, et mirakuløst træ midt i den knastørre ørken.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 1 348 000

Valuta: Bahrainsk dinar (BHD)

Landekode: 974

Religion: Cirka 70 % er muslimer. Islam er Bahrains statsreligion.

Tidszone: UTC+3

Officielt sprog: Arabisk 

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.