Al-Muharraq

30. aug. 2019 - 31. aug. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Al-Muharraq omfatter Royal Phoenicia Hotel, Happy Days Hotel og Hotel Diva baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Al-Muharraq ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Al-Muharraq

fra kr. 57
fra kr. 78
fra kr. 164

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 473 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Al-Muharraq er juni med en gennemsnitspris på kr. 1.101 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 750 pr. nat. Dette er 12% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 657 set over de foregående 12 måneder.
I Al-Muharraq er den forventede gennemsnitstemperatur i august 35,9°C/96,5°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 42,1°C/107,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 13,8°C/56,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Al-Muharraq er Bahrain (BAH) (3,11 km).

Planlæg en rejse til Bahrain