Paderborn

24. jul. 2019 - 25. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Paderborn omfatter Best Western Plus Arosa Hotel, Welcome Hotel Paderborn og Road House Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Paderborn ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Paderborn

fra kr. 706
fra kr. 1.046

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 481 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Paderborn er januar med en gennemsnitspris på kr. 631 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 598 pr. nat. Dette er 2% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 582 set over de foregående 12 måneder.
I Paderborn er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 18,2°C/64,7°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 22,5°C/72,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 0,7°C/33,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Paderborn er Paderborn (PAD) (14,90 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bielefeld (30,89 km) Kassel (54,94 km)

Planlæg en rejse til Tyskland