Kort

Fly fra Esbjerg til Stavanger

Flyinformation Esbjerg til Stavanger

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.899

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

7

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 412 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Danish Air Transport

Stavanger

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Esbjerg til Stavanger

Gennemsnitligt seks dage om ugen kan du flyve direkte fra Esbjerg til Stavanger med Danish Air Transport. Der flyves hver søndag til fredag, og i hverdagene ofte to gange om dagen. OBS: Der er også afgange med omskift i Billund.

Afgangsterminalen i Esbjerg

Selvom Esbjerg Lufthavn er en lille lufthavn, kan du sagtens købe mad før turen, for hér finder du Café Skymeal, der byder på et godt udvalg: Cafeens retter byder på et varieret udbud af hjemmelavede retter f.eks. "Dagens lune" eller salatbar. Caféen bager friske boller hver morgen, hvor du kan nyde din morgenmad, og kagerne til kaffen er ligeledes hjemmebagte. Samtidig kan du købe flere forskellige aviser og blade til rejsen hér. OBS: Bemærk at Café Skymeal er lukket i weekends.

Ankomstterminalen i Stavanger

Stavanger Lufthavn ligger cirka 14 kilometer fra byens centrum. Hvis du ikke har lyst til at tilbagelægge distancen til fods, er den billigste metode at tage bus nummer 9. Det tager cirka tre kvarter og koster 33 norske kroner (cirka 26 danske). Alternativt kører Flybussen direkte - og noget hyppigere- til centrum på cirka 25 minutter. Den koster 120 norske kroner for en voksenbillet (cirka 93 danske). Desuden går der også bus fra lufthavnen til Bryne mod syd hver søndag til mandag. Denne tur tager en halv times tid, og koster 160 norske kroner, svarende til ca. 125 danske.

Du kan også finde taxaer i lufthavnen. De parkerer mellem terminalbygningen og parkeringshallen. Når du er kommet ud af terminalbygningen skal du dreje til venstre for at finde dem. Det koster cirka 300 kroner for en tur til Stavanger centrum, som tager et kvarter.

Pas, papirer og andet praktisk

Bemærk, at selvom der ikke er pastvang, skal du have foto-ID for at flyve til Norge. Det anbefales også at medbringe pas alligevel, da det kan blive nødvendigt for at checke ind på hotel i Stavanger, leje bil med videre. Du kan checke ind så sent som 45 minutter før afgang, men det anbefales at være i lufthavnen tidligere.

Værd at vide om Stavanger

Når du besøger Stavanger skal du være forberedt på at betale lidt ekstra for tingene - det gælder i øvrigt i hele Norge. Restaurantbesøg er en anelse dyrere end i Danmark (alkohol og vand på flaske dog cirka en halv gang så dyr!). Hvis du virkelig har brug for at spare penge på turen, kan du spare en hel del ved at købe mad i supermarkeder (og i øvrigt drikke vand fra hanen). Til gengæld er den smukke norske natur gratis: Det er nemlig gratis at campere i det fri, så længe du ikke opholder dig på steder, hvor adgang ikke er tilladt. I det hele taget er den største attraktion her i området den spektakulære natur - som så heldigvis er ganske gratis.

Vejrforhold

Uanset hvilken tid på året du rejser, bør du pakke regntøjet, da der altid er risiko for nedbør. Gennemsnitstemperaturerne går fra lidt over én enkelt plusgrad om vinteren, til cirka 14,5 grader om sommeren.

Mere om Norge

Besøger du Stavanger pga. naturen? Få inspiration til ture i Norge's natur her:

Ferie i Norge: De 12 smukkeste steder i Norge’s natur

Hotel i Stavanger

Find hotel i Stavanger, sammenlign priser:

Hotel i Stavanger

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.