COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder Pak let – håndbagage: 10 bedste kabinekufferter og tasker

Alle artikler

Pak let – håndbagage: 10 bedste kabinekufferter og tasker

Reglerne for håndbagage virker som om de bliver skrappere og skrappere år for år, derfor må der indimellem købes ny bagage.Skyscanner har her fundet nogle af de flotteste og mest solide kabinekufferter og tasker, der opfylder de nyeste mål.

Flyselskabernes regler og restriktioner omkring håndbagage varierer. For nogle er de tilladte mål på 50 x 40 x 20 cm. International Air Transport Association, IATA, har anbefalet et standardmål på 55 x 35 x 20 cm, hvilket mange flyselskaber bruger,. Men hvert flyselskab fastsætter selv mål og vægt.

Vi har her en liste med 10 kabinekufferter og tasker, der holder sig indenfor de mest almindelige standardmål. Dobbelttjek altid hos dit flyselskab, hvad der er deres regler for håndbagage! Du finder oplysningerne på dit flyselskabs hjemmeside.

1. SØRENSEN Duffelrygsæk, 699 kr, SØRENSEN

fås i flere farver

Danske SØRENSEN byder på moderne enkelt design kombineret med gode materialer. Denne denne duffelrygsæk er god til fx. weekendrejser – eller hverdag. Duffelrygsækken fungerer godt som rygsæk, med gode brede og komfortable remme. Men også som almen taske med solidt læderbetrukket håndtag. Tasken er lavet af vandafvisende kraftig kanvas, og har rummelige lommer – bl.a. en laptop lomme med plads til 15″.

Find den online her, eller bl.a. hos butikskæden Neye.

2. Neopulse Samsonite Spinner, 1799 kr, Samsonite

Samsonite er formentlig en af ​​de mest berømte bagage producent. Denne lette (og dyre) kabine taske er perfekt til den stilbevidste rejsende. Tasken er lavet af holdbart polycarbonat. Så rejser dine værdifulde ting sikkert, selv med hårdhændet behandling. Find den online her.

3. Explore kabinekuffert, 239 kroner, It

fås i flere farver

Er du på jagt efter en prisvenlig kabinekuffert, så er Explore kufferten et godt bud. Den holder sig indenfor de givne mål for håndbagage, har 4 hjul, og endda 10 års garanti. Til den pris er det et godt tilbud! Find den online her, eller i Bilka butikker.

4. Rimowa Classic Flight Cabin Multi Wheel, 4195 kr, Rimowa

På modebloggere og fashionistaers top ti liste over de hotteste håndbagage designs, blinker Rimowas udvalg som en juvel. Disse stilfulde tasker i aluminium kan klare alle former for stød og ridser. Prisen kan være pebret, men måske er det hver en krone værd, hvis du er garanteret den flotteste taske i lufthavnen? Find den online her.

5. Samsonite Lite DLX Duffle, 1749 kr, Samsonite

Her er en praktisk carry-on taske, specielt velegnet til forretningsrejser eller til korte city trips. Du kan både bruge den som skuldertaske, eller bære tasken i de stilfulde læderhåndtag. Målene overholder standard IATA anbefalinger, stoffet er blødt, og tasken er i tidløst design. Denne model er især populært blandt mænd. Find den online her.

6. Louis Vuitton Horizon 55, pris ved forespørgsel, Louis Vuitton

Louis Vuittons kufferter er blandt ​​verdens mest berømte modebrands. Deres kufferter er i hænderne på Hollywood-stjerner og berømtheder verden over. Vuitton’s vifte af kuffertdesigns er omfattende, og fås i både bløde og hardcase versioner. Denne model er en klassisk taske, med en heftig pris. Find den her.

7. IKEA FÖRENKLA, 399 kr/Family medlemspris 349 kr, IKEA

Kabinetasker behøver ikke at koste en formue for at være udmærkede. IKEAs prisvenlige kabinetaske har klaret sig godt i forskellige tests. Tasken er nem at trække, takket være de fire hjul. Der er også nem adgang til taskens lommer, og tasken har praktiske elastikstropper, der holder dine ejendele på plads. Tasken er sammenklappelig og optager meget lidt plads, når den skal opbevares mellem ture. En bekvem og billig mulighed! Find den online her, eller i IKEA’s varehuse. Husk at tjekke om dit lokale IKEA fører den – det gør du på IKEAs hjemmeside.

8. Samsonite Cosmo Spinner, fra 2209 kr, Samsonite

fås i flere farver

En kabinekuffert i en unik farve gør dig automatisk lidt gladere! Denne smukke kabinekuffert er lavet af et slagfast, let materiale og har hjul, der kan rulles i forskellige retninger, hvilket gør det ekstra bekvemt for dig. Den vejer kun 1,7 kg. Kufferten fås i flere farver. Find den her.

9. Marimekko Matkuri, 1450 kr, Marimekko

fås i flere farver

Denne finske taskeklassiker er ideel som håndbagage! Dens robuste stof og det enkle, rummelige design, gør den perfekt til en storbyferie. Matkuri fås også i en mindre størrelse, som kan anvendes som en kombitaske. Find den online her.

10. Suit Suit i 50´er pudderfarver / Fabulous Fifties, ca. 893 kr (119,95 €), Suit Suit

Hvad med en kabinekuffert så smuk som kirsebærtræernes blomster? Suit Suit stormer frem med deres fine designs. De har bl.a. også en serie inspireret af 50´er æstetik, “Fabulous Fifties”. Der er 5 års garanti på denne fine sag. Find den online her. Leveres til hele verden. Fås i flere farver.

Find billige flybilletter til hele verden

Brug for flere tips om bagage og pakning?

Bedste bagage anmeldt: 8 kufferter testet til destruktion

Kunsten at rejse kun med håndbagage – spar tid og penge

Pak perfekt! 12 tips: Sådan får du magisk plads i kufferten

*Ny edit april 2018. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.