COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder inspiration Bangkok: Den ultimative shopping guide – fra vild luksus til markeder

Alle artikler

Bangkok: Den ultimative shopping guide – fra vild luksus til markeder

Hvis du planlægger en tur til Bangkok snart, så glem ikke at medbringe dine shopping sko. Uanset hvad du ønsker at købe, så er alt til rådighed i denne travle by - og til utrolige priser! Som hovedstad i Thailand har Bangkok selvfølgelig en række sights at se, ting at gøre og dejlig mad at prøve, men i denne artikel fokuserer vi på shop amok. Her er Skyscanner's hitliste over de bedste indkøbscentre, markeder, og meget mere!

Find flybilletter til Bangkok

Find hotel i Bangkok

Shopping i indkøbscentre

Bangkok har et stort antal af indkøbscentre, og den gode nyhed er, at uanset hvad dit budget er, finder du nemt steder, der passer til dit budget. Her er nogle af de bedste af dem.

Central World

Denne mega-mall er et besøg værd, selvom du ikke er i humør til at besøge alle butikkerne. Her er et enormt udvalg af tøjmærker samlet under ét tag – sammen med en skøjtebane, mere end hundrede cafeer og restauranter, og en multiplex med 15 skærme! Shop igennem med high-street mærker som Zara, Mango, Izzue og Timberland – til Bangkok-priser.

MBK

Hvis du er på udkig efter en budget-venlig shopping oplevelse, bør du besøge MBK, der især er kendt for sine økonomisk overkommelige shopping muligheder. Der er 7 etager, og mere end 2.000 detailforretninger, så her er masser at vælge imellem. Du finder alt fra fine guldsmykker til elektroniske gadgets, så her kan du shoppe til dine fødder er ømme, for priserne vil give dig lyst til at blive ved!

EmQuartier

EmQuartier er synonymt med luksus. Stedet huser mere end 400 designermærker – hvilket er vidunderlige nyheder, hvis du elsker dine favorit tøjmærker. Ja, det er rigtigt at shopping her kan være dyrt, men hvem kan modstå verdens hotteste modetrends? Nu du er her, så gå ikke glip af de hjemmelavede thailandske designermærker – du kan nemt finde noget udsøgt at tage med hjem.

Find fly til Bangkok

Central Embassy Shopping Mall

Hvis uber luksus lige er dig, så vil du elske dette sted. Central Embassy er blevet markedsført som Bangkoks allerførste luksus-livsstils indkøbscenter, og det lever helt sikkert op til sit rygte. Med fine gourmet spisemuligheder og high-end fashion designer butikker, er det her lige stedet hvis du virkelig vil forkæle dig selv. Det rummer endda et dekadent 6-stjernet hotel, hvis du er opsat på at forkæle dig selv så meget som overhovedet muligt på din ferie!

Platinum Fashion Mall

Er du ikke alt for vild med luksus shopping? Så tag hertil: Platinum Fashion Mall har mere stemning af et indendørs loppemarked – af den bedste slags. Her finder du rimelige priser – og samtidigt kan du nyde shopping i behagelige aircondition temperaturer. Fra de nyeste trends inden for mode til lækkert fritidstøj, så er dette stedet, hvor de lokale universitetsstuderende og kontorfolk handler.

Shopping på loppemarkeder

Hvis du ikke vil stresse over priser, hvad er så bedre end loppemarkeder? Her er Bangkoks top loppemarkeder, der bør være i din rejseplan!

Chatuchak Market

Chatuchak Market på Phahonyothin Road er det mest populære loppemarked i Bangkok. Her finder du oceaner af tøj, tasker, sko, husholdningsartikler, décor, redskaber og porcelæn, antikviteter, plader, plakater, kunsthåndværk, plakater, bøger, aromatiske olier og meget mere. Priserne er billige, men sørg for at forhandle hvis du vil have en ekstra god pris! Markedet åbner hver fredag ​​aften, og varer hele weekenden. Lige bag markedet finder du nogle klubber, hvor du kan få en drink og slappe af efter din shoppingtur!

Thai Airways Marked

Thai Airways Marked på Soi Road er et vidunderligt sted at finde ​​billige varer. Et tip fra os er, at du skal holde godt øje med kopivarer og forfalskninger. Du vil finde en masse eksportartikler her, men sørg for at tjekke tingene, før du køber.

Soi Lalaisup

Soi Lalaisup på Silom Road er en stor favorit blandt de lokale kontorfolk på grund af de mange forskellige slags tøj af god kvalitet til billige priser. Fra nederdele, dame og herresko, til pæne kontorbukser – her finder du næsten alt hvad du behøver. Lige ved siden af ​​markedet er der fastfood butikker, hvor du kan gnaske på lækker thailandsk gademad. Pudsigt nok betyder Soi Lalaisup pengesmelter-gyden. Et passende navn!

Pantip Plaza

Dette er et paradis for shoppere der søger elektronisk udstyr, software og hardware. Du vil finde ægte software her, men pas på forfalskninger, da de også kan findes i rigelige mængder her. Der afholdes tilbudskampagner her fra tid til anden, og hvis du er heldig nok til at besøge Bangkok på det rigtige tidspunkt, kan du finde de fedeste gadgets til smid-væk priser.

Find hotel i Bangkok

bangkok-skyline

Shop med stil: Luksus shopping

Hvis du har penge nok, så bliver du helt sikkert ikke skuffet i Bangkok, da her er virkelig mange muligheder for luksus shopping. Bortset fra Central Embassy Shopping Mall og EmQuartier Mall, så har byen har mange andre muligheder for dem, der virkelig ønsker at spendere. Du vil elske Terminal 21, som har fået shopping op på et helt nyt niveau med sit banebrydende koncept design. Mens den ene del er designet til at ligne et souk marked i Istanbul, er den anden del designet til at ligne Londons Carnaby Street. Ja, her kan du drømme dig til at være i disse verdensberømte byer, mens du shopper løs. Siam Paragon er et indkøbscenter, der har en særlig luksus shopping etage med det rammende navn, The Luxury. Her finder du masser af mærker som Louis Vuitton, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Chanel, Ferrari og Lamborghini. Lige ved siden af ​​Siam Paragon ligger Siam Center, hvor du finder mere DKNY, Sephora og Victorias Secret.

Find fly til Bangkok

bangkok-womenshopping

Must-buy souvenirs i Bangkok

Bangkok er et paradis for shoppere. Bortset fra designer tøj og tasker, så er her nogle af de ting, der skal være på din must-buy liste!

• Smykker: Thailand er en guldgrube af halvædelsten, især rubiner og safirer. I Bangkok vil du kunne finde nogle virkelig unikke smykker af ædel- og halvædelsten.

• Antikviteter: Bangkok har mange smukke antikviteter, selvom du er nødt til virkelig at kende til antikviteter – så du kan skelne mellem de ægte og de falske!

• Keramik: Thailændere er kendt for deres kunstneriske sans, og deres dygtighed indenfor keramik er imponerende. Køb keramik når du er i Bangkok, især Celadon, en særlig type stentøj, der er helt fantastisk smukt.

Find fly til Bangkok

asiatisk-maske

Money talks: Nogle shopping tips til Bangkok

Valutaen i Thailand kaldes Baht (THB). Forvent at betale lidt over 150 Baht (28 kr) for en kjole, et silke tørklæde koster omkring 80 Baht (15 kr), en Diesel top omkring 250 Baht (46 kr) og et Playstation spil omkring 50 Baht (10 kr). Elektroniske gadgets vil koste det samme, måske endda lidt mindre. Regn med at bruge omkring 5.000 Baht (900 kr) på en rigtig god mellem-niveau shoppetur, men selvfølgelig kan du bruge mere, hvis du ønsker det. Her er nogle tips til shopping i Bangkok:

• Du skal forhandle priser som en sindssyg! Dette gælder både når du er i de smarte indkøbscentre, og når du er på loppemarked. Start med at tilbyde 25% af den salgspris der står på varen – det er en god tommelfinger regel, og du kan forvente at betale omkring 40-50% i sidste ende. • At vise respekt er meget vigtigt, og du bør aldrig være uhøflig. Hvis prisen er for meget, så vær parat til at prutte om prisen på en respektfuld måde, i stedet for at være uhøflig. Uhøflighed hjælper dig ikke, og er ikke særlig god rejsestil. • Brug en valutaomregner ( evt. denne app) på din telefon hvis du forhandler om et vist beløb – så ved du præcis hvad du betaler for en vare, og ender ikke med at betale for meget. • Pas på falske perler. Det er en god ide kun at købe perler fra ansete shopping-centre i Bangkok, ellers kan du nemt ende med at få forfalskninger. • Her i Bangkok er der massagetjenester tilgængelige uden for næsten alle shopping stederne: få en dejlig massage, det er faktisk værd at bruge tid på. Det vil holde dine nerver i ro, så du kan være frisk til din shopping.

bangkok

Bangkok er en af ​​de mest spændende destinationer for shopaholics. Med en lille smule planlægning vil du være i stand til at finde rigtigt gode tilbud, og komme hjem med poser fulde af skatte. Her er en nyttig valutaomregner app til at gøre din budgettering en million gange lettere. Find din flybillet via Skyscanner og find nemt de bedste tilbud på flybilletter.

Find flybilletter til Bangkok

Find hotel i Bangkok

Læs mere:

Japan på budget! Sådan gør du: få gode tips og se video

Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraber restauranter i London

Hvordan bliver du opgraderet til business class? Her er 15 gode råd

Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.