Søg i flyrejser

Returtype
Fly til Bangkok - Skyscanner

Fly til Bangkok

Fly til Bangkok – portalen til Thailand

Fly til Bangkok tager dig til smilets land. Selvom en direkte tur kan tage op til 13 timer, vil den være glemt i det øjeblik, du træder ud af flyet!

Bangkok er en vild og hektisk tåge af farver, dufte, seværdigheder og kulturer, der alle er blevet smidt ind i en cocktail-shaker og spredt ud over den vidtstrakte neon metropol. Gaderne vrimler med eksotiske madboder og et virvar af markeder for ikke at nævne det livligste natteliv i Asien. Sørg for, at du prøver så meget af gadernes mad, som muligt. De har uden tvivl noget af verdens bedste mad og er manges væsentligste årsag til at besøge Bangkok.

Den 32 meter høje stående Buddha i Wat Intharawihan vidner om byens gejst og er bare én af seværdighederne i en imponerende samling af templer, inklusive Wat Pho og det blændende Grand Palace.

Shopping bliver heller ikke meget bedre end i Bangkok. Du finder en perlerække af verdens største indkøbscentre som det fashionable Emporium, luksuriøse Siam Paragon og det innovative Terminal 21, hvor du kan besøge London, Paris, San Francisco og flere andre storbyer under samme tag!

Og så har Bangkok et af verdens skøreste markeder, Chatuchak weekendmarked. Her kan du simpelthen købe alt. Tøj, sko, håndværk, mad, levende dyr, massage, legetøj og musik er bare nogle af de ting, du finder blandt virvaret af nysgerrige mennesker.

For en mindre hektisk aften kan du tage på et middags-cruise langs Chao Phraya-floden og beundre byen på afstand. Hvis du vil prøve et typisk stykke Bangkok, skal du tage til et ladyboy-show, køre i tuk-tuk eller gå rundt i den travle verdenskendte gade Koh San Road. De historier, du tager med hjem fra Bangkok vil gøre alle dine venner misundelige og er bedre end nogen som helst souvenir. Bestil et fly til Bangkok og lad karma finde dig!

Billige fly til Bangkok fra:

 Rejseguide til Bangkok

Det Kongelige Palads
Det Flydende Marked
Wat Pho templet
“Kaotisk” lader til at være det ord, der oftest bliver brugt om Bangkok, Thailands hovedstad og Sydøstasiens centrum: En livlig blanding af traditionel thailandsk kultur og en moderne, vestlig storbys fremtoning. Bangkok er en spændende by, som er populær blandt rygsæksrejsende på grund af de mange muligheder for billig overnatning, ... Bangkok city guide

fra kr. 2.967 tur/retur

 Bangkok tilbud

Hoteller i Bangkok

Billeje i Bangkok

Billeder af Flickr/emilio labrador