Kort

Germania fly | Billige flyrejser

Germania Fluggesellschaft mbH er et privat tysk flyselskab, der så dagens lys i 1978 under navnet Special Air Transport. Navneskiftet til Germania skete i forbindelse med en omorganisering af selskabet i 1986.

Selskabet blev stiftet af Dr. Hinrich Bischoff (1936-2005), en pionér inden for tysk luftfart. Han sørgede blandt andet for at introducere de første rutefly til faste priser.

Germania har hub i Berlin Schönefeld og seks fokusbyer som de mest populære indenrigsdestinationer, men også over 30 internationale destinationer i Europa og Mellemøsten.

Germania er et anerkendt flyselskab, som i 2016 blandt andet modtog en World Travel Awards nominering i kategorien Verdens førende charterselskab for fjerde år i træk.

Oplysninger er korrekte per februar 2017.

Hvorfor flyve med Germania?

Sådan checker du ind:

Germania åbner som regel op for check-in skrankerne to timer før afgang. Rejsende skal ankomme, så de senest har deres boardingkort 45 minutter før afgang. Der er dog undtagelser for fly fra Tel Aviv og Teheran samt fra Hamburg til Beirut og Teheran, hvor rejsende skal være i lufthavnen tre timer før afgang. Det er endnu ikke muligt at checke ind online for rejser med Germania fly, så du skal altid have bekræftelse på bestilling, pas og eventuelle nødvendige dokumenter til internationale rejser med i lufthavnen.

Bagagekvoter og gebyrer:

De forskellige Germania ruter har forskellige bagagekvoter. Alle passagerer over 2 år kan dog som minimum medbringe indchecket bagage på op til 20 kg, mens den mindste grænse for indchecket bagage for småbørn under 2 år er op til 10 kg. Antallet af indchecket bagage er fleksibelt, så længe det er under den samlede tilladte vægt og hver kuffert ikke måler mere end i alt 158 udvendige cm (højde + længde + bredde). Undtagelsen er for ruter til/fra Zonguldak, hvor hver rejsende højest må medbringe 2 stk. indchecket bagage. Hvis du har bestilt returrejse med Germania på over 28 dage, må hver rejsende medbringe op til 30 kg bagage uden gebyr.

Siddepladser:

Det er muligt at booke specifikt sæde under online bestilling eller senere via telefon. Bestilling af standardsæde koster €10 (godt 74 kroner) per vej, mens bestilling af XL-sæde (med ekstra benplads) koster €30 (223 kroner) per vej. XL-sæde kan bestilles under billetbestilling online eller i lufthavnen under check-in, hvis der er flere pladser tilbage.

Bestillingsgebyr:

De angivne priser er altid samlet pris inklusive moms og andre skatter. Germania accepterer betaling via VISA, MasterCard og American Express og opkræver ingen betalingsgebyr for nogen af dem.

Service ombord:

Der serveres mad og et bredt udvalg af kolde og varme alkoholfri drikke på alle ruter. På kortere ruter får hver rejsende et sandwich, mens der på længere ruter serveres varme måltider. Desuden kan alkohol købes. På korte ruter er der et udvalg af musikstationer til rådighed, mens længere ruter også har BordTV med film, tv-serier og tegnefilm. Hovedtelefoner kan købes ombord for €3 (godt 22 kroner).

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.