Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Nice - sammenlign på Skyscanner

Oplysningerne er korrekte pr. maj 2015

Billeje

Der findes adskillige internationale og franske biludlejningsfirmaer i Nice, hvoraf den største koncentration er i den internationale lufthavn, Côte d’Azur. Her har Avis, Budget, Firefly, Europcar, Hertz, Enterprise, Interrent og Sixt alle kontor, mens der er endnu flere valgmuligheder i byen, navnlig ved banegården og havnefronten. Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten man er til en lille, økonomisk bybil, rummelig familieslæde eller en lækker sportsvogn. Varevogne og mobilhjem kan ligeledes lejes flere steder.

Man skal være minimum 21 år for at leje bil, mens nogle firmaer tager et ekstra gebyr for kunder under 25. Dertil skal man have haft sit kørekort i mindst et år. Små og store sammenstød er ikke ualmindelige. Derfor kan det være en fordel at leje en bil, der i forvejen har lidt skrammer, så eventuelle nye mærker er mindre iøjnefaldende.

Kørsel

Det frarådes generelt at køre bil i Nice centrum, det er ofte også hurtigere at gå mellem de diverse seværdigheder end at køre på grund af trængselsproblemer. Trafikken er tæt og hektisk på den franske Riviera, der har landets højeste antal færdselsuheld, så det gælder om at have is i maven på de kanter. Alkoholgrænsen er 0,5 promille. Det er lovpligtigt at have en godkendt alkoholtester i bilen, loven bliver dog sjældent håndhævet over for turister.

I Frankrig skal man betale for at køre på motorveje samt nogle broer og tunneler. Man betaler for hver strækning, man kører. Betalingen sker ved den afkørsel, man forlader motorvejen ad. Læs mere herom og beregn priser her. Hvis man holder sig til de langt smukkere ruter langs landevejene, kan man stort set undgå betaling.

Parkering

I hverdage om morgenen og eftermiddagen må man max. parkere i halvanden time med parkeringsskive i ”Zone Bleue”. Det er kun tilladt at standse og parkere i højre side på veje med to vognbaner, i ensrettede gader er det tilladt i begge sider, hvis gaden er tilstrækkelig bred. Ikke alle parkeringsautomater tager kreditkort, så køb af et parkeringskort kan måske være en løsning, hvis man skal køre meget i Nice. Den bedste chance for at finde en gratis plads er ude i forstæderne.

Ulovligt parkerede biler risikerer at blive fjernet.

Udflugter & seværdigheder

Mens det bedst kan betale sig at lade bilen stå, når man skal besøge de mange kirker, museer, haver og andre seværdigheder i Nice, er der god grund til at spænde sikkerhedsselen og køre ud på opdagelse i det omkringliggende landskab. Der ligger mange charmerende byer i bjergene og langs kysten, og hvis man virkelig vil opleve stemningen og jetsettet på den solbeskinnede Riviera, kan man køre til fyrstedømmet Monaco på under 45 minutter og for eksempel tage på kasino. Den vibrerende, multietniske storby Marseilles ligger cirka 200 sydvest for Nice. Her kan man gå på indkøb på farverige markedspladser, beundre arkitekturen i den gamle bydel og ellers kaste sig over storbyens mange tilbud om dagen såvel som om natten. Nice grænser op til de sydvestlige Alper, og området er rigt på gode vandremuligheder i smukke landskaber med spændende kulturhistorie. Adskillige tema- og forlystelsesparker giver masser af underholdningsmuligheder for familier.

Læs meget mere om Nice her.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.