Kort

Air Arabia fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Air Arabia? Brug Skyscanners søgefunktion til at søge efter fly med Air Arabia og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Air Arabia er et lavprisflyselskab fra De Forenede Arabiske Emirater med hovedbase i Sharjah Internationale Lufthavn. Selskabet blev stiftet i 2003 og flyver i dag til over 120 forskellige destinationer i Mellemøsten, Nordafrika, Asien og Europa. Selskabet markedsfører sig som airarabia.com og flyver udelukkende med Airbus A320, som de har 44 af og har ligeså mange i ordrebogen. Air Arabia har vundet flere priser senest i 2016, hvor de blandt andet blev kåret som 'Low Cost Airline of the Year' af Aviation Business Awards.

Opdateret august 2017

Hvorfor flyve med Air Arabia?

Sådan checker du ind

Du kan benytte online check-in fra de fleste lufthavne, flyver du fra Sharjah Internationale Lufthavn åbner online check-in 24 timer før den planlagte afrejse, mens det er 12 timer før i andre lufthavne. Du skal selv printe dit boardingkort. Rejser du med bagage, skal du gå til Bagage Drop Off skranken, hvor du vil få udleveret dine bagagemærkater. I De Forenede Arabiske Emirater er der mange steder City Check-in, som er åbne mellem 24-3 timer før afgang. Foretrækker du at benytte lufthavnsskranken, er den åben mellem 3-1 time før afrejse. 

Bagagekvoter

Alle passagerer kan gratis medbringe et styk håndbagage, som højst må være 55 x 40 x 20 cm og maks. veje 10 kg. Har du brug for at indchecke bagage, koster det ekstra, prisen varierer alt efter vægt og flyrute og vil fremgå under din bestilling. Desuden kan du spare op til 90 procent ved at bestille online fremfor at betale i lufthavnen. Online kan du købe en bagagekvote på 20, 30 eller 40 kg, der kan fordeles på flere kufferter. I lufthavnen kan du kun købe 20 kg. Hvert stk. bagage må dog højst veje 32 kg og samlet måle 160 cm. Læs mere om Air Arabias bagageregler og priser.  

Siddepladser

Du kan vælge din foretrukne siddeplads under din booking mod et gebyr, som afhænger af din flyrute. Prisen vil fremgå under din bestilling, så du kan ændre det, hvis prisen ikke passer dig. Hvis du ikke selv vælger, vil du få tildelt et vilkårligt sæde under check-in. Har du bestilt billetter til en gruppe eller familie, vil personalet forsøge at sørge for, at I sidder sammen.

Ekstra gebyrer

Som de fleste lavprisselskaber er der gebyrer på alle tilvalg såsom sædevalg, mad og bagage. Du kan se prisen under din booking og ændre i dit valg inden den endelige bestilling.

Service ombord

Hvis du ønsker mad eller drikkevarer under flyveturen, kan du enten købe det ombord eller bestille det på forhånd, hvor der er et større udvalg. Det er ikke tilladt at drikke alkohol på flyvninger med Air Arabia. Du kan læse i flyselskabets magasin Al Nawras, som skriver om de forskellige destinationer, kulturstof og har en børnesektion. På længere flyveture vil der også blive vist film, og der er mulighed for at købe toldfri varer. Som noget særligt opfordrer Air Arabia sine passagerer til at optræde med talenter som sang og dans eller deltage i forskellige sociale lege fx quizzer.

Air Arabia

4,0/5
Baseret på 7662 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.