Kort

Aegean Airlines | Find billige Aegean Airlines fly

Grækenlands i dag største flyselskab blev først stiftet i 1987 som Aegean Aviation og begyndte først at servicere passagerer i 1999. Med andre ord er det gået stærkt for Aegean Airlines i de seneste par årtier. De første syv internationale destinationer blev tilføjet i 2001 i forbindelse med overtagelsen af Cronus Airlines. De er siden blevet til 160 fordelt på 28 lande.

Selvom Aegean Airlines er et relativt ungt flyselskab, har det masser af priser at bryste sig af. I 2016 vandt det for eksempel Skytrax’ pris for Bedste regionale flyselskab i Europa for sjette år i træk.

Oplysninger er korrekte per januar 2017.

Hvorfor flyve med Aegean Airlines?

Sådan checker du ind:

Online check-in, mobilt check-in (eventuelt via appen, der er tilgængelig til både Android og iPhone) samt mobilt boardingkort er tilgængeligt på langt størstedelen af Aegean Airlines’ ruter. Check-in er åbent fra 48 timer før afgang til mellem 60 og 30 minutter før afgang afhængig af afrejselufthavn. Det er altid muligt at checke ind ved skranken i afrejselufthavnen, mens der er check-in automater i omtrent halvdelen af Aegean Airlines’ afrejselufthavne – inklusive København Kastrup. Klik her for fuld oversigt over Aegean Airlines’ afrejselufthavne, check-in tider og check-in muligheder.

Bagagekvoter og gebyrer:

Aegean Airlines har to forskellige typer economy-billetter, henholdsvis ”GoLight” og ”Flex”. Mens GoLight-billetter er billigere, inkluderer de ikke indchecket bagage. De kan tilkøbes online for €18 (134 kroner) for rejser inden for Grækenland, €27 (200 kroner) for korte internationale rejser mellem 1. juli og 10. september (ellers €20 (150 kroner)) og €40 (knap 300 kroner) for lange internationale rejser fra 1. juli til 10. september (ellers €30 (knap 225 kroner)). Har du brug for at medbringe en indchecket kuffert kan det derfor være værd at checke prisforskellen mellem GoLight og Flex. Sidstnævnte inkluderer nemlig 1 stk. Indchecket kuffert på op til 23 kg med samlede udvendige mål på op til 158 cm. På rejser til/fra Saudi Arabien kan du dog medbringe op til 5 indcheckede tasker med en samlet vægt på op til 30 kg. Begge typer economy-billetter inkluderer 1 stk. Håndbagage på op til 8 kg og maksimale mål på 56 x 45 x 25 cm – dog kun 55 x 40 x 23 cm på rejser med flytyperne DH8-100 og DH8-400.

Siddepladser:

Siddeplads kan vælges ved online check-in. Standardsæder har 76 cm benplads.

Bestillingsgebyr:

Aegean Airlines opkræver ikke bestillingsgebyr ved online bestilling (€20 i gebyr per billet ved bestilling over telefon).

Service ombord:

På indenrigsrejserne inden for Grækenland får alle rejsende en snack og drikkevarer, mens internationale rejser også inkluderer et ’Opdag det græske køkken’ måltid. Underholdningssystemet består af en række græske kortfilm om nogle af de skønne naturlige og historiske attraktioner i Grækenland.

Punktlighed:

Aegean Airlines har i årevis været et af verdens mest punktlige flyselskaber og har sågar vundet priser for netop dette. Omkring 82 % af flyene ankommer til tiden.

Aegean Airlines

5,0/5
Baseret på 3657 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.