Kort

Fly Aalborg - Phuket

Flyinformation Aalborg til Phuket

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.694

Direkte flyselskaber

0

Phuket

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Phuket: Phuket.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Phuket er kr. 3.694. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Phuket.

Oplysningerne er korrekte per januar 2016

Ruter fra Aalborg til Phuket

Der har før været direkte flyforbindelse mellem Aalborg og Phuket, men det er i 2016 ikke tilfældet. Bemærk, at det er muligt at komme til den thailandske paradisø med en enkelt mellemlanding, men nogle dage er det både billigere og hurtigere at bestille rejse med to mellemlandinger. Den kortest mulige samlede rejsetid er på omkring 12 timer og 45 minutter.

Afgangsterminalen

Aalborg Lufthavn er særdeles overskuelig at komme igennem. Terminalbygningen er et par hundrede meter lang med afgang i den ene ende og ankomst i den anden. Både før og efter security er det muligt at købe noget at spise og læse i, og der er desuden gratis wifi i hele terminalbygningen.

Ankomstterminalen

Internationale fly lander i Phuket Lufthavns Terminal 1, indenrigs i Terminal 2 – de er dog lige ved siden af hinanden, så vejen til videre transport er lige kort.

Phuket Lufthavn servicerer i høj grad internationale strandgæster, der har hele opholdet købt og betalt på forhånd. Blandt andet derfor er den offentlige transport til de forskellige dele af øen relativt begrænset. Der afgår orange busser uden for terminalen til Phuket by cirka en gang i timen mellem klokken otte om morgenen og halv ni om aftenen. Billetprisen ligger på 100 baht, cirka 19 kroner.

Den på mange måder nemmeste måde at komme fra lufthavnen til dit hotel på Phuket er ved at bestille transport til hotellet på forhånd. Du kan nå til hoteller i Phuket by for cirka 135 kroner, til Patong for 145 kroner og til Karon for 165 kroner.

Du kan også finde taxameter-taxaer omkring 50 meter fra terminalbygningen.

Pas, papirer og andet praktisk

Pas skal være gyldigt mindst et halvt år fra indrejsedatoen. Tag det og bagagen med til Aalborg Lufthavn et par timer før afrejse for at undgå tidspres.

Værd at vide om Phuket

Selvom Phuket efterhånden er en kendt rejsedestination blandt de fleste, er det stadig en billig ø at opholde sig på.

Et lækkert måltid mad kan købes for ned til under 20 kroner, menu på fastfoodkæder omkring 35 kroner og på restauranter i mellemklassen til omkring 80 kroner. Drikkevarer til maden koster cirka seks kroner for sodavand og 15-20 kroner for en øl.

Du kan også tage på marked og købe masser af billige frugter inklusive et sted mellem 20 og 100 forskellige typer bananer – antallet varierer efter hvem man spørger! Prøv også billige eksotiske frugter som pomelo, dragefrugt og ”frugternes konge”, den kraftigt lugtende durian.

Thailand er som regel seks timer foran Danmark, men skifter dog ikke til sommertid.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.