Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser for billeje i Amsterdam Schiphol lufthavn med Skyscanner

Biludlejning i Amsterdam Schiphol Lufthavn

Oplysningerne er korrekte per 14. august 2015 Skyscanner biludlejning giver dig hurtigt overblik over de bedste tilbud på biludlejning i Amsterdam Schiphol Lufthavn.

Steder at leje bil i Amsterdam Schiphol Lufthavn

Der er seks biludlejningsselskaber i Amsterdam Schiphol Lufthavn: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og National. De ligger alle i Schiphol Plaza lige foran Arrivals 3.

Tankstationer i nærheden af Amsterdam Schiphol Lufthavn

Det er almindeligt hos mange biludlejningsselskaber at udleje bilen med fuld tank – hvilket betyder, at den også skal leveres tilbage med fuld tank.

Det er ret nemt og bekvemt at fylde tanken, før du leverer bilen tilbage. Når du kommer ind mod lufthavnen, skal du følge skiltene Cargo (væk fra Car Rental). Herefter kommer du forbi en Total tankstation på hjørnet af Handelskade og Westelijke Randweg.

Sådan kommer du ud af Amsterdam Schiphol Lufthavn

Amsterdam Schiphol er en stor lufthavn med mange (ensrettede) veje på selve lufthavnsområdet. Heldigvis er der masser af skilte, så følg dem mod Uitgang for at komme ud til motorvejen A4/E19, der går til flere storbydestinationer i begge retninger.

Ruter til populære destinationer

Med A4 lige uden for lufthavnen er det hurtigt og nemt at komme ikke bare til Amsterdam, men også til andre populære destinationer som Rotterdam og Haag. Faktisk kan du komme til langt størstedelen af Holland på under to timer i bil.

Amsterdam

Dybt integrerede hollandske traditioner kombineret med et berømt natteliv, fantastiske museer, topfodbold og masser af attraktioner.

Du kan rulle ind til Amsterdams centrum på omkring 25 minutter. Så snart du er ude af lufthavnen, er der skilte mod Amsterdam, og når du kommer tæt nok på, bliver de skiftet ud med skilte mod Amsterdam Centrum, så det er ingen sag at finde vej.

Amsterdams centrum er yderst kompakt med relativt få parkeringspladser, der ikke koster en halv arm. Hvis dit hotel i Amsterdam ikke har parkering, og du ikke regner med at skulle bruge bilen en dag eller to, kan det derfor være at foretrække at bruge en af de såkaldte park & rides i udkanten af byen. Det koster €8 for det første døgn og €1 per døgn herefter (maksimal 96 timer ad gangen).

Rotterdam

Med Europas største havneport, masser af fantastisk arkitektur og et system af 165 kanaler er Rotterdam en skøn by at gå rundt i.

Rotterdam er godt 40 minutter væk og ligesom med Amsterdam er der skilte mod byen fra det øjeblik, du forlader lufthavnen.

Hvis du skal holde på gaden og bruge parkometer, skal du først have fat i et såkaldt Chipknit kort. Du kan dog betale med VISA i parkeringshuse.

Zwolle

Bare én af et helt bælte af smukke hansestæder i det østlige Holland – og man kan den dag i dag se mange af de bygninger, der blev opført i storhedstiden.

Drej til højre ud af lufthavnen mod Amsterdam, men bliv på motorvej A4 og A10 indtil frakørslen mod Hengelo, Groningen og Almere på A1. Bliv på A1, indtil du ser skilte mod Zwolle. Herfra går turen på E232 resten af vejen.

Der er gadeparkering i Zwolle med varierende priser (skal betales med Chipknit kort) samt parkeringshuse med ubegrænset parkering, hvor det koster op til €14 i døgnet.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.