Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Amsterdam Schiphol lufthavn

###Biludlejning i Amsterdam Schiphol Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 14. august 2015 Skyscanner biludlejning giver dig hurtigt overblik over de bedste tilbud på biludlejning i Amsterdam Schiphol Lufthavn. ###Steder at leje bil i Amsterdam Schiphol Lufthavn Der er seks biludlejningsselskaber i Amsterdam Schiphol Lufthavn: Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz og National. De ligger alle i Schiphol Plaza lige foran Arrivals 3. ###Tankstationer i nærheden af Amsterdam Schiphol Lufthavn Det er almindeligt hos mange biludlejningsselskaber at udleje bilen med fuld tank – hvilket betyder, at den også skal leveres tilbage med fuld tank.

Det er ret nemt og bekvemt at fylde tanken, før du leverer bilen tilbage. Når du kommer ind mod lufthavnen, skal du følge skiltene Cargo (væk fra Car Rental). Herefter kommer du forbi en Total tankstation på hjørnet af Handelskade og Westelijke Randweg. ###Sådan kommer du ud af Amsterdam Schiphol Lufthavn Amsterdam Schiphol er en stor lufthavn med mange (ensrettede) veje på selve lufthavnsområdet. Heldigvis er der masser af skilte, så følg dem mod Uitgang for at komme ud til motorvejen A4/E19, der går til flere storbydestinationer i begge retninger. ###Ruter til populære destinationer Med A4 lige uden for lufthavnen er det hurtigt og nemt at komme ikke bare til Amsterdam, men også til andre populære destinationer som Rotterdam og Haag. Faktisk kan du komme til langt størstedelen af Holland på under to timer i bil. ###Amsterdam Dybt integrerede hollandske traditioner kombineret med et berømt natteliv, fantastiske museer, topfodbold og masser af attraktioner.

Du kan rulle ind til Amsterdams centrum på omkring 25 minutter. Så snart du er ude af lufthavnen, er der skilte mod Amsterdam, og når du kommer tæt nok på, bliver de skiftet ud med skilte mod Amsterdam Centrum, så det er ingen sag at finde vej.

Amsterdams centrum er yderst kompakt med relativt få parkeringspladser, der ikke koster en halv arm. Hvis dit hotel i Amsterdam ikke har parkering, og du ikke regner med at skulle bruge bilen en dag eller to, kan det derfor være at foretrække at bruge en af de såkaldte park & rides i udkanten af byen. Det koster €8 for det første døgn og €1 per døgn herefter (maksimal 96 timer ad gangen). ###Rotterdam Med Europas største havneport, masser af fantastisk arkitektur og et system af 165 kanaler er Rotterdam en skøn by at gå rundt i.

Rotterdam er godt 40 minutter væk og ligesom med Amsterdam er der skilte mod byen fra det øjeblik, du forlader lufthavnen.

Hvis du skal holde på gaden og bruge parkometer, skal du først have fat i et såkaldt Chipknit kort. Du kan dog betale med VISA i parkeringshuse. ###Zwolle Bare én af et helt bælte af smukke hansestæder i det østlige Holland – og man kan den dag i dag se mange af de bygninger, der blev opført i storhedstiden.

Drej til højre ud af lufthavnen mod Amsterdam, men bliv på motorvej A4 og A10 indtil frakørslen mod Hengelo, Groningen og Almere på A1. Bliv på A1, indtil du ser skilte mod Zwolle. Herfra går turen på E232 resten af vejen.

Der er gadeparkering i Zwolle med varierende priser (skal betales med Chipknit kort) samt parkeringshuse med ubegrænset parkering, hvor det koster op til €14 i døgnet.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.