Kort

Billige fly fra Billund til Amsterdam

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Amsterdam
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Amsterdam Schiphol

Laveste returpris sidste måned

kr. 545

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

37

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 477 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Amsterdam Schiphol

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Amsterdam Schiphol er kr. 545. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Amsterdam Schiphol.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Amsterdam Schiphol.
Der er 37 fly om ugen, som flyver fra Billund til Amsterdam Schiphol pr. september.

Oplysningerne er korrekte per marts 2017

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Amsterdam

KLM åbnede i 2009 en direkte rute fra Billund Lufthavn til Amsterdam Schiphol Lufthavn. Det er siden blevet den travleste i Billund Lufthavn med i øjeblikket fem daglige fly (fire om lørdagen).

Afgangsterminalen

Billund Lufthavn fylder næppe meget i den gennemsnitlige globale borgers bevidsthed, men den lille danske lufthavn er alligevel flere år i træk sneget sig godt ind i top 100 på Skytrax’ liste over verdens bedste lufthavne. Kombination af effektivitet, fem varierede spisesteder, en håndfuld butikker, gratis wifi og LEGO-dekorationer spredt rundt i lufthavnen kombinerer det praktiske med lidt dansk hygge.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Al flytransport i Amsterdam Schiphol Lufthavn går ind og ud af én terminalbygning. Fra ankomsthallen er der kun få minutters gang til videre transport, uanset om du vil med tog, bus eller taxa, eller om du helst lejer bil i Amsterdam Lufthavn. Tog til Amsterdam Sloterdijk Station tager 11 minutter og tog til Amsterdam Central Station tager 15-20 minutter. Almindelig enkeltbillet koster €5,20 (knap 40 kroner). Der kan desuden købes togbilletter til mange andre destinationer i Holland.

Uden for Schiphol Plaza kører der også masser af busser til både lokale og nationale destinationer. Her er blandt andet også shuttlebusser til et udvalg af Amsterdams hoteller.

Taxa til centrum tager 20-25 minutter med priser fra 335 kroner.

Praktiske oplysninger om Amsterdam

Selvom priserne i Amsterdam ikke er så høje som i Danmark, sniger den hollandske hovedstad sig derop ad. Der er mange hostels i byen, men de bliver ikke rigtig billige, medmindre du rykker uden for centrum.

De billigste restauranter er i samme prisleje som de danske, men rykker du en tand op i prisklassen, koster en treretters middag for to cirka 480 kroner mod 600 kroner på tilsvarende restaurant i Danmark, mens fadøl typisk koster under 35 kroner og cappuccino omkring 20 kroner.

Offentlig transport er effektiv og koster omtrent det samme som i Danmark. I en cykelby, der kan give selv København baghjul, kan det dog varmt anbefales at leje cykel, ikke blot for at komme rundt på ægte lokal manér, men det er også en forrygende måde at nyde de hyggelige veje omkring kanalerne.

Attraktioner og oplevelser i Amsterdam

I forhold til klassiske turistattraktioner er Amsterdam mest kendt for sine museer – Rijksmuseum, Van Gogh, Amsterdam Museum, Anne Frank Museum og Rembrandt-museet er blot nogle få af dem. Hvis museer ikke er din kop te, kan du også fordrive tiden med kanalrundfart, besøg i Amsterdams mange uafhængige små butikker eller mikrobryggerier. Mulighederne er mange, så her er et bud på 10 af de bedste sights og oplevelser i Amsterdam. Eller hvad med en dagstur ud til en af Europas smukkeste badestrande, Zaandvort an Zee? Den ligger kun 40 kilometer vest for Amsterdam, en halv time med tog fra hovedbanegården.

Steder at bo

Find hotel i Amsterdam

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.