Kort

Fly Hat Yai - Bangkok

Flyinformation Hat Yai til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 272

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

234

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 764 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per september 2016

Ruter fra Hat Yai til Bangkok

Der er hver dag masser af fly fra Hat Yai til Bangkok. Størstedelen (og som regel de billigste muligheder) lander i Bangkok Don Meung, men der er også mange fly til Bangkok Suvarnabhumi til overkommelige priser. AirAsia, Thai Lion Air og Nok Air har masser af fly til Don Meung, mens Thai Smile sørger for ruterne til Suvarnabhumi.

Afgangsterminalen

Hat Yai er en lille lufthavn, der næsten udelukkende servicerer indenrigsfly. Der er dog et par restauranter, caféer og en isbutik. Der er også en håndfuld små forretninger, der sælger souvenirs og blade med mere. Der er gratis wifi via “.@ AirportTrueFreeWiFi”

Ankomstterminalerne og transport til centrum

Don Meung

Busserne fra Don Meung kører til forskellige dele af Bangkok. Bus 29 kører til Bangkoks hovedbanegård meds top undervejs ved blandt andet Chatuchak Park, Victory Monument, Phaya Thai. Andre populære busser er A1 til den nordøstlige busterminal, A2 til Victory Monument.

Airport Lomibus Express er dyrere til 150 baht (knap 29 kroner), men kører til gengæld hele vejen til det voldsomt populære Khao San Road, der er spækket med nogle af de hyppigst besøgte hoteller i Bangkok. Der er desuden gratis wifi om bord. En taxa til samme destination koster omkring 40-45 kroner.

Suvarnabhumi

Du kan tage toget fra Suvarnabhumi til Phaya Thai for 45 baht (godt 8,5 kroner) på kun en halv time. Fra stationen kan du finde masser af taxaer, eller du kan gå 500 meter mod syd, hvor der kører bus fra Phetchaburi Road til blandt andet Khao San Road.

Den mest simple måde at komme til centrum er med taxa. En tur fra lufthavnen til eksempelvis Khao San Road koster omkring 75 kroner.

Pas, papirer og andet praktisk

Dansk pas skal være gyldigt i mindst seks måneder efter indrejse til Thailand.

Værd at vide om Bangkok

Bangkok er på de fleste punkter dyrere end Hat Yai, men de fleste danske rejsende vil ikke opleve forskellene som voldsomme. Vil du prøve nogle af de populære ”street meats”, kommer du for eksempel til at betale omkring 11,50 kroner i stedet for 8,50 kroner, mens deciderede restaurantbesøg koster fra omkring 40 kroner.

Det koster 500 baht (96 kroner) at få adgang til Bangkoks mest populære attraktion, Grand Palace, men derudover koster byens mest populære attraktioner typisk kun mellem 7-8 kroner og 30 kroner.

Og hvis du virkelig trænger til at køle ned, kan du gratis nyde airconditionanlæggene i nogle af hovedstadens enorme og ofte kreativt udformede storcentre, der nærmest er en attraktion i sig selv.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.