Kort

Fly Aberdeen - London

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aberdeen til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 648

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

95

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 642 kilometer

1 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aberdeen til London er kr. 648. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aberdeen til London.
Der er 5 flyselskaber, der flyver direkte fra Aberdeen til London.
Der er 95 fly om ugen, som flyver fra Aberdeen til London pr. oktober.

Flyrute: Aberdeen til London

Opdateret juli 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er rig mulighed for at flyve fra Aberdeen til London med mange daglige afgange. Der er direkte forbindelse fra Aberdeen til fire af Londons seks internationale lufthavne.

easyJet flyver direkte fra Aberdeen to gange dagligt til både London Luton Lufthavn og London Gatwick Lufthavn.

British Airways flyver direkte fra Aberdeen til London Heathrow Lufthavn op til otte gange dagligt.

Og endelig kan du flyve med flybe direkte til London City Lufthavn to gange dagligt.

 

Afgangsterminal

Aberdeen Internationale Lufthavn ligger cirka 10 km nordvest for byens centrum. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i lufthavnen, der kun har en terminal. De forskellige butikker sælger alt fra toldfrivarer som parfume og tobak samt elektronik med mere. Der er et varieret udvalg af mad og drikke i lufthavnens restauranter og barer både før og efter sikkerhedskontrollen.

I afgangsområdet er der tre lounges. Alle byder på lækre drikkevarer, snacks og blandet læsestof i behagelige omgivelser med god mulighed for afslapning eller arbejdsro. Alle passagerer kan købe adgang til Swissport Lounge, mens de to andre primært er for rejsende på business med henholdsvis British Airways eller Eastern Airways.

 

Ankomstterminal

Heathrow Lufthavn ligger omtrent 30 km vest for centrum af hovedstaden. Det er en kæmpe lufthavn med fem terminaler, der alle har gratis wi-fi. Der er flere Business Lounges, internetcaféer, masser af spændende butikker, vekselbureauer, gode spisesteder med mere i lufthavnen. Fly fra British Airways lander i Terminal 5. Der kører gratis busser mellem terminalerne. Der kører adskillige busser og toge fra lufthavnen, hvor Heathrow Express toget er den hurtigste rute til centrum, mens undergrundsbanen er den billigste. Du kan også leje bil i lufthavnen. Læs mere om transportmulighederne.

Gatwick Lufthavn er den sydligste af Londons lufthavne og den næststørste. Lufthavnen ligger cirka 45 km syd for London og har to terminaler, South og North. Der er spisesteder, butikker og gratis wi-fi i ankomstområdet. Til den videre transport er der tog, bus, taxi og lejebil. Gatwick Express-toget kører hver 15. minut fra Terminal South til London på 30 minutter. De fleste busser kører også fra den sydlige terminal. Der kører jævnligt gratis busser mellem terminalerne, og easyJet lander i North terminalen. Læs mere om transportmulighederne.

Luton Lufthavn ligger omtrent 55 km nordvest for London og tilbyder 30 minutters gratis wi-fi. Lige uden for terminalen holder busserne samt transitbussen, der kører mellem lufthavnen og togstationen. Det er også muligt at leje bil fra lufthavnen. Læs mere om transportmulighederne.

London City Lufthavn er en såkaldt stille lufthavn, hvor oplysninger om flyafgange og –ankomster kun er tilgængelige på informationsskærme, kun i nødstilfælde tages højtaleranlægget i brug. For at komme videre fra lufthavnen kan du benytte Docklands Light Railway (DLR), som er forbundet med London Underground. Adskillige busser kører også fra lufthavnen, ligesom det er muligt at leje bil i centret uden for terminalbygningen. Læs mere om transportmulighederne.

 

London

Der er ingen tidsforskel mellem Aberdeen og London. Den engelske hovestad er i nogle tilfælde dyrere end Aberdeen og andre steder lidt billigere. Den største forskel er nok på taxikørsel, hvor kilometerprisen er over 40 % dyrere i London. Overodnet set er det dog muligt at spise billigere i London, hvad end du går ud eller selv handler ind. Læs mere om hovedstaden i vores Rejseguide til London.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.