Kort

Fly Århus - Göteborg Landvetter

Flyinformation Århus til Göteborg Landvetter

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.165

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

10

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 181 kilometer

0 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Göteborg Landvetter

1 lufthavn

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Aarhus til Göteborg

British Airways er det eneste flyselskab, som flyver direkte fra Aarhus til Göteborg, turen tager blot 35 minutter. Du kan flyve på ruten alle hverdag 1-2 gange. Skal du af sted i weekenden, må du altså mellemlande undervejs for eksempel i København, så varer turen 2-2,5 timer.

Afgang fra Aarhus

Lufthavnen ligger omtrent 45 km nordøst for centrum, og hvis du ikke selv er kørende, kan du tage Lufthavnsbussen, hvis køreplan er tilpasset ruteflyenes afgangs- og ankomsttider. Fra Aarhus Banegård tager det cirka 50 minutter og koster 115 DKK for voksne og 80 DKK for børn, det er desuden muligt at stå på andre steder undervejs. I hverdage kører bus 212 også mellem lufthavnen og Randers/Ebeltoft. Inden afgang fra Aarhus til Göteborg kan du købe mad og drikkevarer i caféen eller Restaurant Kokpit samt diverse produkter som parfume, chokolade, tobak, eksklusive gaveartikler med mere fra FLUBUY-shoppen. Du kan også surfe løs på det gratis wi-fi. Efter sikkerhedskontrollen finder du udendørsområdet ’Den Mytologiske Have’, hvor det er tilladt at ryge. Det indendørs rygeforbud gælder også e-cigaretter.

Ankomst i Göteborg

Göteborg Landvetter Lufthavn ligger cirka 25 km øst for byens centrum og giver rejsende tre timers gratis wi-fi. Hvis du er sulten eller mangler andet efter ankomst fra Aarhus til Göteborg, er der spisesteder, butikker, hæveautomater, et apotek med mere i forhallen. De fleste butikker og serveringssteder ligger dog i afgangsområdet.

Til den videre transport holder der taxier og busser uden for terminalen. En enkelbillet til centrum med Flygbussarna koster 95 SEK, og turen tager omtrent 20 minutter. Ved parkeringshuset uden for terminalen har biludlejningsfirmaer kontorer.

Generel information om at flyve fra Aarhus til Göteborg

Du skal medbringe ID, når du rejser til Sverige, gerne i form af et pas. Check-in åbner 1 time og 15 minutter før afgang og lukker igen 35 minutter inden den planlagte afrejse.

Hvad kan du forvente i Göteborg

Der er ingen tidsforskel mellem Aarhus og Göteborg. Vejret arter sig stort set også ens i de to byer, dog er gennemsnitstemperaturen i Göteborg er en smule varmere om sommeren og lidt koldere om vinteren.

Göteborg er generelt en billigere by end Aarhus, for eksempel er forbrugsvarer i snit næsten 15 procent billigere. En treretters middag for to personer på en middelklasse restaurant koster cirka 470 DKK, mens en kop kaffe går til 20-25 DKK. Kører du med bus eller sporvogn, koster en enkelbillet knap 20 DKK. Taxiernes startgebyr ligger på cirka 35 DKK og kilometertaksten på cirka 10 DKK.

Hoteller i Göteborg

hoteller i Göteborg kan du blandt andet læse mere om byens kvarterer og sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller din favorit.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.