Kort

Fly Aalborg - Madrid

Flyinformation Aalborg til Madrid

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.112

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2086 kilometer

4 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Madrid

1 lufthavn

Oplysningerne er korrekte per august 2017

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Madrid

Direkte fly fra Aalborg til Madrid findes ikke, men der er hver dag flere muligheder for at komme hele vejen med en enkelt mellemlanding på 5-6 timer, blandt andet med Norwegian via København eller Gatwick, KLM via Amsterdam og Iberia/Vueling Airlines via Barcelona.

Afgangsterminalen

Det er let og hurtigt at finde vej gennem Aalborg Lufthavns terminalbygning, gennem security og til gaten. Før security kan mad købes i hotdogboden i Ankomsthal 2, og efter security kan du vælge mellem at sidde ned på restaurant Heineken Gastro Pub eller købe mad med til rejsen fra Deli. Det trådløse netværk findes både før og efter security.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Der kører metro fra lufthavnen til metrostationen Nuevos Ministerious i det centrale Madrid. Turen tager kun 12-15 minutter med priser fra €5 (37 kroner). Fra Terminal T4 (hvor blandt andet Iberia og Vueling Airlines lander) kører der også almindeligt tog for kun €2,60 (20 kroner) til Nuevos Ministerious på 18 minutter og Atocha på 25 minutter. For massetransport til Atocha fra de øvrige terminaler kan man tage Lina Expres bussen, som tager 40 minutter og koster €5. Taxa og billeje i Madrid Lufthavn er naturligvis også muligt.

Praktiske oplysninger om Madrid

Madrid er en billig storbydestination. Priser på måltider på restauranter er cirka det halve af priserne i Danmark, og drikkevarer er endnu billigere. En lækker kop kaffe koster under 15 kroner, og skal du have en fadøl på restaurant eller i det pulserende natteliv, kan du slippe med 20-22 kroner.

Med 350 kilometer til nærmeste havkyst foretrækker de fleste Madrids klima i foråret over efteråret, hvor det ikke er alt for varmt. I de bagende hede somre er der desuden en del af byens hyggelige butikker og spisesteder, der lukker, da deres lokale ejere selv er på ferie.

Attraktioner og oplevelser i Madrid

Danskernes foretrukne feriedestination i Spanien er Barcelona, men landets hovedstad har også meget at byde på. Læs hvordan du kan få mest ud af din weekendrejse til Madrid, så du kan kombinere forrygende mad, attraktioner og udsigter. Skulle dit besøg falde under en kold vinterdag, bør du heller ikke snyde dig for den lokale gryderet, Cocido Madrileño.

Madrid har også mange hemmelige haver, lige fra fjerde sal af Jardin Secreto i det absolutte centrum til dybt fascinerende parker med historiske levn som i Parque del Capricho.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.