COVID-19 (coronavirus) kan påvirke dine rejseplaner. Uanset, hvor du skal hen, kan du finde den seneste vejledning her.

nyheder tips 10 ting du virkelig IKKE skal pakke

Alle artikler

10 ting du virkelig IKKE skal pakke

Skyscanner afslører, hvordan du undgår tung bagage, og risikoen for at betale for ekstra vægt. Se også hvordan du pakker, så du kan klare en rejse kun med din håndbagage. Stol på os! Disse 10 ting bør du bør absolut lade blive hjemme, næste gang du rejser. Har du selv gode bagage tips? Så del dem med os i kommentarfeltet nedenfor!

Download vores app

1. Toiletartikler

Lad de store flasker blive hjemme, og hæld alt hvad du behøver i små rejsevenlige 100 ml flasker. Husk at du kun kan tage det med dig, der kan være i en gennemsigtig 1 liters plastpose i håndbagagen. Og husk: de sælger også shampoo i Spanien / Grækenland / Australien!

Læs mere: Hvor meget væske må du have i håndbagagen?

Toiletartikler

2. Feriebøger

Drop hardback bøgerne, og snup en paperback med. Eller lad din papirudgave blive hjemme, og læs e-bøger i stedet. Bare husk ikke at hoppe i poolen med dem!

3. Nyt tøj (som du har købt i sidste øjeblik)

Du bør selvfølgelig have tøj med, men det kan være godt at overveje et par ting, før du lukker kufferten. Sørg for at du har prøvet alt, før du pakker det ned – der er en vis sandsynlighed for, at du har mistet besindelsen, da du drønede rundt i byen, og købte din nye feriegarderobe. Pak dine tøjfavoritter, tøj du ved at du føler dig tilpas i.

Læs mere: Pak perfekt! 12 tips: Sådan får du "magisk plads" i kufferten

4. Hjemmelavet dressing

Det er svært at få en kop god kaffe (efter dansk smag) i Tyrkiet, og det kan virke som en smart idé at tage en pakke dansk kaffe med. Men helt ærligt, du skal på ferie! Benyt lejligheden til at stifte bekendtskab med nye kulturer, at forlade den hjemlige komfortzone, og lad være med at pakke din hjemmelavede dressing og de yndlingskiks, du tror du ikke kan leve uden. Du vil opdage at du overlever uden – og opdager nyt!

Læs mere: Verden rundt: De 12 bedste slags gademad – fra ganefryd til chok

5. Fladjern

For mange piger er et fladjern ligeså vigtigt som et generøst lag af mascara, før en aften i byen. Nej, lad det nu blive derhjemme! Forestil dig den frihed du føler når du går rundt med naturligt strandhår (du slider desuden mindre på håret). Et let rodet hår er i øvrigt super trendy som makker til din smukke aftenkjole i de varme aftener.

Kvinde på stranden

6. Værdigenstande

Selv hvis dit værelse er sikkert, og hotellet har sikkerhedsvagter døgnet rundt, betyder det ikke, at du ikke kan miste dine værdigenstande. Du behøver ikke at blive overfaldet i en mørk gyde for at miste dit Rolex. Så lad dyre kameralinser, smykker og værdifulde gadgets blive derhjemme. Det er simpelthen ikke det værd.

7. Håndklæder

De fleste hoteller af en vis standard tilbyder håndklæder. Hvis du absolut vil have dit eget håndklæde med dig, så pak håndklæder af mikrofiber, der fylder meget lidt, absorberer en masse, og tørrer hurtigt. Nogle af dem er også udstyret med en clip, så du kan hæfte dem fast på din rygsæk. På den måde de tørrer de, mens du er på farten!

8. Rejsebøger

Hvor oplysende dine megasize sofabords billedbøger end kan være, så hedder de sofabordsbøger fordi det er dér de hører til: på sofabordet. Vælg en af de små hæftelignende der fås, eller brug dem i e-bog format. Hvis du har en stor bog, du gerne vil kunne tjekke i, så tag en fotokopi af det relevante kapitel, og tag det med dig som løse sider.

9. Fyrværkeri

Og andre forbudte ting som bilbatterier, fyrværkeri og levende ting! Se bare her:

Læs mere: Forbudt om bord: 10 overraskende ting du ikke må have i din håndbagage

Fyrværkeri i London

10. Pæne skjorter

Der kan komme et tidspunkt i løbet af din ferie, hvor en pæn skjorte og manchetknapper er et must. Skjorter er desværre bare en af de beklædningsgenstande der er svære at pakke, og pakke op i præsentabel stand, i modsætning til t-shirts, som du ruller. Men, hvis du pludselig er i en situation, hvor du skal spise luksus middag i Dubai, vil der sandsynligvis være nogen på hotellet der kan stryge dem for dig. Men tag kun én med.

Find flybilletter til hele verden

Find hotel i hele verden

Måske kan du også lide disse artikler:

6 bedste tips: Sådan får du den bedste plads på flyet

Kabinepersonalets 10 bedste flytips

Få de bedste priser med Skyscanners prisagent!

*Redigeret januar 2017. Informationen i denne artikel var korrekt på tidspunktet for offentliggørelse, men vi anbefaler dig altid at tjekke specifikke detaljer hos flyselskaberne, inden du booker.

*Priser er indhentet indenfor de seneste to døgn. Priserne er vejledende og tilbuddene kan være i begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.