Formentera

23. nov. 2019 - 24. nov. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Formentera omfatter Bungalows Es Pins - Formentera Vacaciones, Insotel Hotel Formentera Playa og Es Pi 2 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Formentera ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 811 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Formentera er august med en gennemsnitspris på kr. 2.704 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 925 pr. nat. Dette er 59% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.472 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Formentera er Ibiza (IBZ) (20,90 km).

Planlæg en rejse til Spanien