Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Ibiza lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. juli 2015 ###Biludlejning i Ibiza Lufthavn Med en lejebil på Ibiza kan du køre fra den ene fest til den anden og samtidig opleve den smukke natur med de dejlige, solrige badestrande.

Avis, Enterprise, Europcar og Hertz har skranke i terminalen i stueetagen. Der ligger desuden flere lokale biludlejningsfirmaer tæt på lufthavnen.

Med Skyscanner kan du finde flere muligheder for billeje på Ibiza, også med afhentning i lufthavnen eller med busforbindelse.

Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, hvad enten behovet er en lille, økonomisk bybil, rummelig familiebil, praktisk 4x4 eller en lækker luksusbil.

Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i Spanien, og 25 år eller mere for luksusudgaverne. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Almeria Lufthavn Afhængig af din lejeaftale skal bilen afleveres med en fuld tank. Der ligger flere tankstationer i Ibiza by, den nærmeste på lufthavnen er BP-stationen på Av. Sant Josep de sa Talaia/rute PM801.

I højsæsonen har de fleste tankstationer døgnåbent. ###Kørsel i området Lufthavnen ligger bare 5 km sydvest for Ibiza by. Øens eneste motorvej E20 kører fra lufthavnen nord om byen for at munde ud i landevej C733. I højsæsonen kan kødannelse forekomme, men generelt er trafikken sparsom. Mange mindre veje er i temmelig dårlig stand uden asfalt og med store huller, da de lokale samtidig har ry for at køre hensynsløst, skal man være varsom på vejene.

Parkering på gaden er som overalt i Spanien tilladt i blå zoner (Zona Azul) mod betaling og synlig kvittering. Det er gratis at parkere om søndagen og efter klokken 22 samt under siestaen mellem klokken 14-16. Ulovligt parkerede biler risikerer at få påsat hjullås, så derfor skal man altid læse skiltningen for særregler.

Der er ingen vejafgift ved kørsel på Ibiza. ###Feriemål & Udflugter Ibiza by er fuld af oplevelser, uanset om man er kommet for at feste på den verdensberømte klub Pacha eller nyde de kulturhistoriske seværdigheder. Særligt den gamle bydel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste, byder på smuk arkitektur i de smalle stræder med den gamle katedral som kronen på værket.

Om dagen er den mest populære beskæftigelse for turisterne en tur på stranden, og dem er der mange af. Den mest besøgte strand er Salinas, der ligger bare 10 km syd for Ibiza by og lufthavnen. Her er det særligt de unge og smukke, der samles, mens mange bøsser kommer på den officielle nøgenstrand, Es’ Cavallet, kort derfra.

Med en lejebil til rådighed må man ikke snyde sig selv for en tur til Can Marca-grotterne på den modsatte side af øen i Puerto de San Miguel, bare en halv times kørsel fra lufthavnen. Ibizas største grotter, hvor smuglere i gamle dage gemte deres tyvekoster, begejstrer i dag de besøgende med lys- og lydshow.

Om onsdagen kan man køre til det velbesøgte hippiemarked i Es Canar på østkysten omtrent 25 km fra lufthavnen eller om lørdagen til markedet i San Carlos.

Læs mere om Ibiza her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.