Cala Millor

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Cala Millor omfatter Hipotels Cala Millor Park, Hotel Marins Playa Suites - Adults Only og Elegance Sol y Mar Apartamentos baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Cala Millor ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Cala Millor

fra kr. 930
fra kr. 1.229
fra kr. 1.370

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 515 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Cala Millor er august med en gennemsnitspris på kr. 1.345 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 639 pr. nat. Dette er 19% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 767 set over de foregående 12 måneder.
I Cala Millor er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 24,7°C/76,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,6°C/88,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 4,0°C/39,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Cala Millor er Palma De Mallorca (PMI) (56,72 km).

Planlæg en rejse til Spanien