Kort

Icelandair fly | Billige flyrejser

Icelandair blev stiftet tilbage i 1937 under navnet Flugfélaf Akureyrar, før det skiftede navn til først Flugfélag Íslands og senere det noget mere internationalt klingende navn Icelandair. De første internationale ruter blev etableret efter anden verdenskrig til henholdsvis Skotland og Danmark. Siden har selskabet udvidet til at flyve til 26 byer i Europa og 18 i Nordamerika (nogle kun i højsæsonen). Blandt de faste ruter er København – Reykjavik, mens den direkte rute Billund – Reykjavik er åben i højsæsonen.

Oplysninger er korrekte per januar 2017.

Hvorfor flyve med Icelandair?

Sådan checker du ind:

Du kan checke ind online på alle ruter til og fra Europa og Canada inden for 36 timer før afgang og fra 24 timer før afgang på ruter til og fra USA. Alle rejsende skal dog afhente boardingkort ved check-in skranken ved afrejse fra en destination i Nordamerika. Derudover er det muligt at gemme din boardingkort i Passbook på iPhone og iPod Touch og scanne boardingkortet fra mobilen. Hvis du ønsker at checke ind ved skranken, skal du stadig huske at medbringe e-billet. Endelig er der Icelandair check-in automater i flere og flere lufthavne inklusive København og Billund samt hubben i Reykjavik.

Bagagekvoter og gebyrer:

1 stk. indchecket bagage på op til 23 kg med samlet udvendige mål på 158 cm samt 1 stk. håndbagage på op til 10 kg (maksimale mål 55 + 40 + 20 cm) plus en personlig genstand såsom håndtaske eller bærbar computer er inkluderet i en almindelig economy-billet. Hvis den indcheckede kuffert vejer over 23 kg, kan den stadig medbringes mod et gebyr på 346 kroner for rejser inden for Europa og 553 kroner til/fra Nordamerika. Kufferten må dog ikke veje over 32 kg, og dette gebyr kan kun betales ved check-in skranken i lufthavnen. Alternativt kan du medbringe en ekstra kuffert på op til 23 kg mod et gebyr på henholdsvis 408 kroner inden for Europa og 656 kroner til/fra Nordamerika. Der er dog 20 % rabat, hvis du bestiller den ekstra kuffert online.

Siddepladser:

Sæde kan bestilles sammen med køb af flybillet. I almindelig economy er der 81 cm benplads samt tæppe og pude på alle sæder på ruter til/fra Nordamerika, ligesom de uddeles på anmodning på andre ruter.

Bestillingsgebyr:

Icelandair opkræver ikke længere gebyr for online billetbestilling. Hvis du køber billet via salgsagent tilføjes dog et gebyr på 25 amerikanske dollars (knap 175 kroner) per person.

Service ombord:

Inkluderet i en economy-billet er ikke-alkoholiske drikke, underholdningssystem med blandt andet cirka 100 film og tv-serier, mens mad og alkoholiske drikke kan købes. For børn er et måltid og hovedtelefoner også med i prisen.

Icelandair

5,0/5
Baseret på 899 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.