Kort

Fly Seoul - Tokyo

Flyinformation Seoul til Tokyo

Laveste returpris sidste måned

kr. 737

Direkte flyselskaber

14

Fly pr. uge

249

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1219 kilometer

1 t 55 min.

Tokyo Narita og Tokyo Haneda

2 lufthavne

Flyrute: Seoul til Tokyo

Opdateret juni 2016

 

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver dagligt direkte mellem Seoul og Tokyo, heriblandt Korean Air, Asiana Airlines, Jeju Air, Eastar Jet og United.

Der er to internationale lufthavne i begge hovedstæder, men der er ikke direkte forbindelse mellem dem alle. Brug derfor Skyscanner til at finde den bedste billet. Flyveturen varer cirka to timer og 30 minutter.

Mellem sig tilbyder flyselskaberne mere end halvtreds daglige afgange på ruten.

 

Afgangsterminal

Seoul Incheon Internationale Lufthavn er Sydkoreas største lufthavn, der ti år i træk er blevet kåret som verdens bedste lufthavn. Lufthavnen er bygget på en kunstig ø med cirka en times kørsel til hovedstaden. Lufthavnen tilbyder blandt andet golfbane, skøjtebane, spa, kasino, indendørs frodige haver, butikker, udsøgte spisesteder med mere. Korean Air, Asiana Airlines og Jeju Air benytter hovedterminalen, mens de fleste andre flyselskaber bruger satellitterminalen. Terminalerne er forbundet af det gratis underjordiske metrosystem.

Seoul Gimpo Internationale Lufthavn ligger cirka 15 km fra Seoul centrum. Lufthavnen er hovedsagligt forbeholdt indenrigstrafik, men har også flyruter til Japan og Kina. Der er en indenrigs- og en udenrigsterminal, begge med butikker og spisesteder. I Sky City er der indkøbscenter, biograf, hotel og meget andet.

 

Ankomstterminal

Tokyo Internationale Lufthavn, også kaldt Haneda Lufthavn, som primært håndterer indenrigsflyvninger, er Japans travleste lufthavn. Lufthavnen ligger bare 14 km fra den centrale Tokyo Station. Der er masser af butikker, spisesteder, eksklusive lounges, gratis wi-fi og meget mere fordelt på to internationale terminaler samt en indenrigsterminal. Med blandt andet eksprestoget er der forbindelse til Tokyos anden lufthavn, Narita Internationale Lufthavn. Der er flere busser og tog, der kører til centrum direkte fra lufthavnen. Se mere på lufthavnens hjemmeside.

Tokyo Narita Internationale Lufthavn er byens næststørste og primære lufthavn for internationale flyvninger. Lufthavnen ligger cirka 70 km øst for Tokyo. Der kører jævnligt gratis busser mellem Terminal 1 og terminalerne 2 og 3, turen varer 10-15 minutter, gåtiden er stort set det samme.

For at komme til centrum er der flere valgmuligheder. Skyliner toget er det hurtigste, mens Keisei Linen er den billigste, se mere om transportmulighederne på lufthavnens hjemmeside.

 

Tokyo

Der er ingen tidsforskel mellem de to hovedstæder, som begge er otte timer foran Danmark i vores vintertid og syv timer i sommertiden. Byernes klima minder om hinanden, men den årlige gennemsnits temperatur i Tokyo ligger et par grader over Seouls niveau. Tokyo får overordnet også mere nedbør, det er dog bedre spredt ud over hele året, men falder primært som regn i efteråret.

Prismæssigt er Tokyo noget dyrere end Seoul. Et restaurantbesøg bliver hurtigt 30 procent dyrere i Tokyo, mens madvarer generelt er cirka 15 procent dyrere. Både den offentlige transport og taxikørsel er langt dyrere i den japanske hovedstad. Læs mere om den moderne storby i vores introduktion til Tokyo.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.