Kort

Fly Billund - Phuket

Flyinformation Billund til Phuket

Laveste returpris sidste måned

kr. 3.172

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 9220 kilometer

15 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Turkish Airlines

Phuket

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Phuket: Phuket.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Phuket er kr. 3.172. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
15 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Phuket.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Phuket.

Oplysningerne er korrekte per juli 2017

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Phuket

Uden direkte fly fra Billund til Phuket varierer det den del, hvad henholdsvis den hurtigste og billigste rute er. Finnair har et par forskellige ruter med samlet rejsetid på under 16,5 timer. Nogle kræver to skift, men er alligevel både hurtigere og billigere end de fleste andre rejser. Mange dage kan den både hurtigste og billigste løsning dog være at køre eller tage offentlig transport til København Kastrup Lufthavn og tage med fly fra København til Phuket i stedet.

Afgangsterminalen

Billund Lufthavn er en effektiv lufthavn, som er fast inventar på Skytrax’ årlige top 100 over verdens bedste lufthavne. Der er højt til loftet med masser af plads og lys. Derudover er der en håndfuld butikker, spisesteder både før og efter security og gratis wifi i alle dele af lufthavnen.

Ankomstterminalen og transport til feriestederne på Phuket

Phuket Lufthavn er Thailands næst travleste og fungerer som portal for millioner af rejsende fra hele verden til ferieøen Phuket og omegn. Det er meget almindeligt at arrangere transport fra lufthavnen til hotellet med hotellet direkte. Der går offentlig bus fra lufthavnen til Phuket by med 15 stop undervejs. Turen til endestationen koster 100 baht (19 kroner). For at komme til andre populære destinationer som for eksempel Patong er det nødvendigt at arrangere egen transport ved for eksempel at leje bil i Phuket Lufthavn eller tage taxa for cirka 70 kroner.

Praktiske oplysninger om Phuket

Det er forrygende billigt at opholde sig i Thailand - også på Phuket, selvom den er en særdeles populær ferieø. Det er stadig muligt at få lækre ”street meat” måltider for under 12 kroner og øl for 15-20. 70 kroner per person er nok til at betale for tre retter på finere restaurant.

Det er varmt på Phuket hele året rundt, og selv i den vådeste periode i september – oktober er der som regel mere skønt sommervejr end regnvejr, og det endda med hotelpriser der kan være helt ned til den halve pris i forhold til højsæsonen.

Phuket er seks timer foran Danmark.

Attraktioner og oplevelser på Phuket

Phuket er cirka på størrelse med Bornholm, og de mest populære områder at gæste er rundt langs vandet. Nogle af verdens fineste sandstrande strækker sig mange kilometer rundt om øen.

Hvis du har lyst til supplement til sol og strand, er der dog også mulighed for det. Tag for eksempel med longtail båd i Phang-nga bugten øst for Phuket. Her danner hundredvis af små øer og kalkstenklipper et fantastisk skue. Du kan også sejle med færgen mod sydøst i to timer og tilbringe nogle dage på de berømte Phi Phi øer.

Er du nysgerrig efter at søge indenlands, kan du eksempelvis udforske Khao Phra Thaeo Nationalpark med sin varierede plante- og dyreliv samt flere vandfald.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.