Kort

airBaltic fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med airBaltic? Brug Skyscanners søgefunktion til søge efter fly med airBaltic og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

airBaltic er Letlands nationale luftfartselskab og kan prale af at være et af verdens bedste flyselskaber, når det gælder om at overholde tidsplanen. Lavprisflyselskabet, som blev grundlagt i 1995, har hovedkontor og primærhub i Riga Lufthavn og har desuden base i Tallinn Lufthavn og Vilnius Lufthavn. airBaltic flyver til omkring 60 destinationer hovedsagligt i Europa og har i øjeblikket 28 fly, 11 Boeing og 18 Bombardier.

Opdateret juli 2017

Hvorfor flyve med airBaltic?

Sådan checker du ind:

Der er mange måder at checke ind på, når du flyver fra Riga, København eller Stockholm, men hvis du benytter lufthavnsskranken, koster det cirka 225 kr./person. Online check-in er gratis og åben fra 5 dage (120 timer) før afgang og lukker efter den pågældende lufthavns regler. I København lukker check-in 45 minutter afgang før afgang, og i Billund er det 40 minutter før. Du kan få tilsendt dit boardingkort med e-mail og printe det selv eller gemme det elektronisk. I Københavns Lufthavn er der også selvbetjeningsautomater til check-in.

Bagagekvoter:

Som rejsende på økonomibillet må du medbringe op til 8 kg håndbagage. Du kan fordele vægten på en kabinetaske, der maks. må måle 55 x 40 x 20 cm og en mindre håndtaske/mappe eller pose toldfri varer på maks. 40 x 30 x 10 cm. Har du bagage til indcheckning, er der forskellige kvoter i forhold til billettypen. På Basic-billetten betaler du pr. taske på maks. 20 kg pr. flyvetur, og prisen starter ved cirka 150 kr. for tidlig onlinebestilling. Med Premium-billetten får du et stk. bagage på 20 kg med i købet, mens det er tilladt at medbringe to stykker bagage med en samlet vægt på 40 kg for dem, som flyver på business. Hvis din bagage vejer for meget, koster det mindst 370 kr. i gebyr pr. vej.

Siddepladser:

Hvis du rejser på en Basic-billet, skal du betale et gebyr, hvis du vil reservere en bestemt siddeplads, prisen starter ved cirka 15 kr. for et standardsæde. Gebyrets størrelse afhænger af både sædevalg og flyrute. Du kan lave din reservation under din booking og indtil 1 time før afgang. Hvis du gerne vil have mere plads, er det også muligt at reservere sædet ved siden af, så du ikke skal gnide albuer med en fremmed.

Ekstra gebyrer:

Som ethvert andet lavprisflyselskab, er der en række gebyrer på diverse ydelser og service, men prisen afgøres af dit billetvalg. Flyver du på Basic-billetten, skal du betale ekstra for alle service, og du har begrænset mulighed for at ændre i billetten. Med en Premium-billet kan du fx ændre navn eller dato på billetten for cirka 375 kr., mens det er gratis, hvis du rejser på business. Uanset din rejseklasse skal du betale knap 45 kr. i gebyr for at betale din bestilling med kreditkort inklusiv VISA/MasterCard.

Service ombord:

Der er kun mad og drikke inkluderet på businessklasse. Hvis du flyver på Basic eller Premium og gerne vil have noget at spise undervejs, kan du bestille det online senest 24 timer før afgang. Det er også muligt at købe mad og drikkevarer under flyveturen, men udvalget er mindre, og dem, som har forudbestilt, får serveret deres mad først. airBaltic sælger også specialmåltider som kosher, glutenfri eller vegetarmad. På flyene kan du finde magasinet Baltic Outlook med diverse artikler og læsestof.

Punktlighed:

airBaltic er generelt kendt som et meget punktligt flyselskab og er flere gange i de senere år blevet kåret, som det mest rettidige flyselskab i verden af OAG, der overvåger den globale flytrafik. airBaltic lander tæt på 90 % af deres afgange til tiden.

airBaltic

5,0/5
Baseret på 4878 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.