Kort

Fly Edinburgh - Billund

Flyinformation Edinburgh til Billund

Laveste returpris sidste måned

kr. 357

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 781 kilometer

3 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Billund

1 lufthavn

Flyvninger: Edinburgh til Billund

Oplysningerne er korrekte pr. februar 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er ikke nogen flyselskaber, som flyver direkte mellem Edinburgh og Billund. Med en eller mellemlandinger undervejs er det alligevel muligt at flyve på ruten alle ugens dage.

Der er stor forskel på billetpriser og ventetider, og hvor flyselskaberne mellemlander på turen. KLM mellemlander i Amsterdam, Brussels Airlines i Bruxelles, British Airways mellemlander i London City, SAS og Lufthansa i Frankfurt og er blandt de flyselskaber med kortest rejsetid.

Ryanair, der mellemlander i London Stansted, har ofte både nogle af de længste rejsetider og billigste billetter. Adskillige selskaber tilbyder desuden fast flyforbindelse fra Edinburgh Lufthavn til Københavns Lufthavn.

 

Afgangsterminal

Edinburgh Lufthavn ligger cirka 15 km vest for byens centrum. Skotlands største lufthavn har kun en terminal, så det er let at finde rundt. Der er gratis wi-fi i op til to timer. Der er flere spisesteder og butikker både før og efter sikkerhedskontrollen. Man kan få næsten al slags mad og købe både souvenirs, toldfri varer og meget andet. Der er desuden et tøjrenseri, vekselbureauer og tre legepladser til børn.

Lufthavnen rummer tre eksklusive lounges i afgangsområdet, hvor der blandt andet er tidsubegrænset wi-fi, lækre snacks og drikkevarer samt et stort udvalg af aviser med mere. British Airways lounge er forbeholdt egne passagerer, mens de to andre lounges er åbne for alle rejsende uanset flyselskab og billettype. For at få adgang skal man booke plads via lufthavnens hjemmeside.

Check-in tiderne varierer og afhænger blandt andet af billettypen, derfor anbefaler lufthavnen, at man følger flyselskabets egen vejledning.

 

Ankomstterminal

Er man sulten efter ankomst i Billund Lufthavn, har Square Café og Kiosk ved hovedindgangen et varieret udvalg af både varmt og koldt mad, drikkevarer, læsestof og meget andet, som man kan nyde enten på stedet eller tage med videre. I Billund Lufthavn er der gratis, tidsubegrænset wi-fi.

Adskillige busser stopper uden for ankomstområdet, der forbinder lufthavnen til banegårdene i blandt andet Vejle, Kolding, Esbjerg og Århus. Man kan også forudbestille taxa eller blot praje én foran lufthavnen. Det er også muligt at leje en bil hos et af de syv biludlejningsfirmaer til den videre transport.

 

Billund

Tidsmæssigt er Billund en time foran Edinburgh. Klimaet er nogenlunde det samme i Skotland og Danmark, det blæser dog noget mindre i Billund end i Edinburgh, der er kendt som ”Den vindblæste by”.

Både mad- og forbrugsvarer er generelt dyrere i Billund. Det er et omkring 15 procent dyrere at gå på restaurant i Billund, mens den offentlige transport koster næsten 35 procent mere end i Edinburgh.

Fra lufthavnen er der kort afstand til nogle af Danmarks mest populære attraktioner med oplevelser for enhver smag og aldersklasse. Legoland og Lalandia ligger lige om hjørnet, mens der er mindre end 30 kilometer til for eksempel Givskud Zoo, Jellingestenene eller Egtvedpigens Gravplads.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.