Kort

Air Greenland fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Air Greenland? Brug Skyscanners søgefunktion til søge efter fly med Air Greenland og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Air Greenland er Grønlands nationale luftfartselskab, der blev grundlagt i 1960 af bl.a. SAS, der ligesom det grønlandske selvstyre ejer 37,5 %, mens den danske stat ejer de sidste 25 %. Air Greenland har hovedkvarter i Nuuk og har hub både der samt i København og Ilulissat. Air Greenland flyver 35 forskellige typer fly og helikoptere til alle egne af Grønland samt til København og Reykjavik. Air Greenland står desuden for rednings- og eftersøgningstjenesten på Grønland.

Opdateret juli 2017

Hvorfor flyve med Air Greenland?

Sådan checker du ind:

Du kan bruge online check-in via Air Greenland mellem 22-1 time før din planlagte afgang. Du kan printe dit boardingkort selv eller gemme det elektronisk. Uanset om du har bagage til check-in eller kun rejser med håndbagage, skal du være indchecket senest en time før afgang. I Nuuk kan du desuden checke din bagage ind dagen før mellem klokken 16-18.

Bagagekvoter:

Hvis du rejser på økonomibillet, må du have et styk bagage på op til 8 kg, der måler 55 x 40 x 23 cm. Derudover kan du fx også medbringe en mindre taske/mappe, toldfri varer og overtøj. Der er også inkluderet 1 x 20 kg bagage til indvejning. Hvis du kun flyver med håndbagage, må du have op til 15 kg. På businessklasse må rejsende have to stykker håndbagage på samlet set 8 kg og 1 x 30 kg til indcheckning. Har du overvægt, betaler du et gebyr pr. kilo, hvor den højeste pris er for turen mellem København og Narsarsuaq på 80 kr./kg.

Siddepladser:

Når du flyver internt i Grønland, er det ikke muligt at reservere siddeplads på forhånd. Flyver du derimod mellem København og Grønland, kan du reservere dit foretrukne sæde under din booking.

Ekstra gebyrer:

Air Greenland har overskuelige priser og synlige gebyrer på deres hjemmeside. Hvis du bestiller din flybillet gennem deres callcenter, bliver der opkrævet et servicehonorar på 150 kr. for interne rejser og 250 kr. for rejser mellem Grønland og Danmark. Hvis du har købt en fleksibel billet, der skal ændres, koster det 100 kr. Der er også gebyr for at betale med kreditkort, betaler du fx din rejse med et VISA/Dankort koster det 0,10 % ekstra og mindst 1,40 kr.

Service ombord:

Der er gratis drikkevarer på stort set alle flyvninger, på helt korte ture i Grønland, bliver der ikke serveret noget, men du kan altid bede om vand. Om bord Dash-8 på lidt længere ture kan du vælge mellem kolde og varme drikkevarer og får desuden en småkage. Hvis du flyver mellem Danmark og Grønland, er der altid et varmt måltid samt diverse drikkevarer. Hvis du har specielle ønsker til maden, skal du bestille det senest 28 timer før afgang, du kan fx vælge babymad eller glutenfri. På alle fly finde du magasinet Suluk, der skriver om Grønland på tre sprog. Mellem DK og Grønland er der også underholdning i form af film og musik.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.