Kort

Fly Billund - San Francisco International

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til San Francisco
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til San Francisco International

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.273

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8676 kilometer

13 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

San Francisco International

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i San Francisco International: San Francisco International.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til San Francisco International er kr. 2.273. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
13 t 5 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til San Francisco International.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til San Francisco International.

Oplysningerne er korrekte per august 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til San Francisco International

Der er ikke direkte fly Billund - San Francisco International, men via Billunds stærke flyforbindelser til resten af Europa, er der gode flyruter Billund - San Francisco International med ét eller to flyskift. Du skal være beredt på almindeligvis 2 flyskift - rejsetiden er meget varierende, fra godt 14 timer og op til et døgn. Vær derfor meget opmærksom på samlede rejsetid, da du ikke sparer ved at flyve den tidskrævende rute. En god kombination af rejsetid (godt 17 timer) og god pris, finder du på ruten: Billund-Frankfurt, Frankfurt-Toronto, Toronto-San Francisco , der flyves af Air Canada. Sætter du hurtig rejsetid og kun ét flyskifte højt, kan du gøre flyrejsen Billund - San Francisco International på godt 14 timer, med et enkelt flyskift i Frankfurt med Lufthansa/United. Billetprisen er dog højere end rejser med to skift.

Afgang fra Billund Lufthavn - til og fra, faciliteter

Billund Lufthavn er Jyllands største. Om sommeren går der gratis bus til og fra lufthavnen én gang i timen, ml. 09-00-21-00. Bussen stopper ved Billunds knudepunkter. Se køreplanen her.

Året rundt er der busforbindelser til og fra bl.a. Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra Billund centrum.

Der er tidsubegrænset, gratis Wi-Fi i Billund Lufthavn, massagestole, et varieret udvalg af mad- og drikkevarer samt en håndfuld butikker.

Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, toldfri varer og  Lego fra koncernens egen butik.

Ved hovedindgangen ligger Square Café og Kiosk, hvor du kan få noget at spise, og købe aviser, blade, eller andet til rejsen. De øvrige spisesteder ligger på tredjesal, her laver Diner både morgenmad og bøffer, mens Sunset Boulevard primært tilbyder sandwicher. Med god udsigt til flyvepladsen serverer Restaurant Gastro gourmetmad.

I King Amlet Lounges stilfulde omgivelser med tilhørende møderum er der arbejdsro, lækre forfriskninger og et stort udvalg læsestof med både danske og udenlandske aviser. Passagerer på standard kan købe adgang til loungen for 165 kroner.

Ankomst til San Francisco International - transport til centrum

San Francisco International Airport ligger cirka 33 km fra byens centrum, og har et væld af faciliteter: Valutaveksling, gratis WiFi, brusebade, kurbade og lægeklinik. Du finder også et fullservice rejsebureau, der hjælper dig både med sidste-øjebliks-bookings, almene flybilletter og udflugter. Du kan også løsne dine ømme flymuskler i verdens første lufthavns Yoga Room, i Terminal 2. Og hvorfor ikke besøge lufthavnens museumsgallerier, eller hvad med at besøge meditationsrummet, og få pulsen helt ned, enten inden din flyvning, eller for at finde ro og energi til at udforske 'San Fran'!

Sådan kommer du ind til San Francisco:

Med subway: BART, San Franciscos undergrund/subway, kører i hele Bay Area, den gennemsnitlige billetpris er $ 8.25. Lufthavnen har sin egen BART station, i selve terminalen, i afdeling "G". San Francisco International er en stor lufthavn: For at komme hen til "G", tager du blot det interne lufthavnstog AirTrain, som er gratis.

Med tog: Du kan også tage alment tog, Caltrain, som også har en station i selve lufthavnen, nær BART stationen. Billetpris er $ 3,25.

Med Taxi : Turen til downtown San Francisco koster i gennemsnit $ 50. Taxaer holder normalt uden for terminalen. De kører både enkeltkunder og grupper til forskellige dele af byen, og priser starter fra $16.

Værd at vide om San Francisco - rejsetips

San Francisco er et overflødighedshorn af oplevelser: Fra den ikoniske bro til den enorme China Town, det chillede Mission District, beat kultur, musik, det ultrakunstneriske Oakland 'across the bay', Stillehavskysten, Alcatraz fængslet, hvalture, hiking, og gastronomiske oplevelser af enhver art. Denne hippe storby bobler og blomstrer med oplevelser. Læs mere nedenfor i artiklen med insidertips fra de lokale!

Læs mere om San Francisco

San Francisco: 21 insider-tips – oplev byen som de lokale

Hoteller i San Francisco

Leder du efter et sted at overnatte? På Find hotel i San Francisco kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.