Kort

Fly Billund - Oslo

Flyinformation Billund til Oslo

Laveste returpris sidste måned

kr. 523

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

30

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 438 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Oslo Gardermoen og Sandefjord Torp

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per april 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Oslo

Oslo har to tilbageværende internationale lufthavne. Norwegian, British Airways og SAS har alle direkte fly fra Billund til Oslo Gardermoen, Oslos og Norges hovedlufthavn.

Afgangsterminalen

Som regel er det hurtigt at begive sig gennem Billund Lufthavn. Lige efter indgangen til terminalbygningen er der check-in automater og skranker samt baggage dropoff. Umiddelbart herefter er der adgang til security med efterfølgende rulletrappe op til butikker, restauranter og gates. Der er gratis adgang til wifi i hele området.

Ankomstterminalen og transport til centrum

Direkte fly fra Billund til Oslo lander i Gardermoen cirka 50 kilometer nord for Oslo. En tur med Flytoget fra lufthavnen til hovedbanegården tager kun 20 minutter og koster 190 norske kroner, som svarer til lige under 150 danske. Foruden stoppet ved hovedbanegården stopper toget også ved Nationaltheatret samt flere steder før og efter centrum (til varierende priser). Du kan også tage med regionaltoget i stedet. Det tager et par minutter længere, men koster kun 101 norske kroner (78 danske). Bus til rutebilstationen tager godt 40 minutter og koster 169 norske kroner (131 danske).

Der er også biludlejning i Oslo Gardermoen Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Oslo

Det er ikke strengt nødvendigt at medbringe pas på fly fra Billund til Oslo, men gyldigt foto-id skal medbringes.

Praktiske oplysninger om Oslo

Livet i Oslo er ikke billigt. Her overstiger restaurantpriserne de danske med cirka 20 %, mens det er lidt af et scoop at købe en fadøl for i omegnen af 60 danske kroner. Hvis du håber på en billig tur til Oslo, kræver det derfor lidt planlægning.

Heldigvis er der mange gratis attraktioner i Oslo. Nogle af de mest berømte og populære er skulpturparken Vigelandsanlegget, Akershus slot og fæstning samt Operahuset i Oslo, og så er der fri entré til Nationalgalleriet om torsdagen. Hvis man virkelig vil spare penge, er det faktisk også muligt ganske lovligt at overnatte gratis i eget telt, hvis visse regler bliver overholdt. Læs mere om reglerne her.

Den lokale skisæson løber normalt fra december til april.

Læs mere om Oslo

Top 10 ting du kan lave i Oslo

Hotel i Oslo

Søg efter hotel i Oslo og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.