Kort

Fly Aalborg - Alicante

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Alicante
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Alicante

Laveste returpris sidste måned

kr. 870

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2228 kilometer

4 t 55 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Alicante

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Alicante: Alicante.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Alicante er kr. 870. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 55 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Alicante.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Alicante.

Oplysningerne er korrekte per maj 2018

Flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Alicante

I sommermånederne kan man hver søndag flyve direkte fra Aalborg til Alicante med Norwegian. Hvis søndag og sommer ikke duer, bliver det lidt mere bøvlet at komme fra Aalborg til Alicante. Den hurtigste rute tager næsten dobbelt så lang tid som den direkte. Det er med KLM via Amsterdam og tager ned til 6 timer, 10 minutter.

Afgang fra Aalborg Lufthavn

Der er sjældent bøvl med at komme gennem Aalborg Lufthavn. Der er busser fra centrum til lufthavnen, og hvis man kører selv, kan man parkere gratis, mens man er på ferie. I lufthavnen er det normalt ganske hurtigt at komme gennem sikkerhedstjek, hvorefter man kan få tiden til at gå med at surfe på gratis wifi eller tage et kig i dutyfree eller madstederne DELI og Gastro Pub. Før sikkerhedstjekket er der også en Steff Houlberg pølsevogn i terminalbygningen.

Ankomst i lufthavnen og transport til Alicante og resten af Costa Blanca

Alicante Lufthavn ligger 12 kilometer sydvest for Alicante centrum og har busser til ikke blot Alicante, men også flere andre nærliggende destinationer. Blot et par af mange eksempler er bus C6 til Alicante for €3,85, Bus 1A til Elche for €1,50 med andre busser til blandt andet Murcia, Benidorm og Calpe. Der er naturligvis også biludlejningsfirmaer i Alicante Lufthavn.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Aalborg til Alicante

Med gyldigt dansk pas kan man opholde sig i Alicante og resten af Spanien i op til 90 dage uden visum.

Praktiske oplysninger om Alicante og Costa Blanca

Alicante og Costa Blanca er en populær sommerdestination, hvor der er masser af solskin, meget lidt nedbør og lune badevandstemperaturer i Middelhavet.

Måltider på restauranter koster ned til 75 kroner, kolde fadøl ned til 15 kroner og en cappuccino et par kroner mindre. Husk dog, at det er nemmest at nyde måltider eller cafébesøg før klokken 14 eller efter klokken 17. Mellem de tidsrum er mange steder nemlig lukket under siestaen.

Der er mange populære byer og strande langs Costa Blanca, og hvis du ikke lejer bil, er det godt at vide, at offentlig transport er ganske billig. Lokalt koster en enkeltbillet under 11 kroner, og der er forskellige busser og tog mellem stort set alle destinationer langs Costa Blanca.

Læs mere om Bruxelles

10 af de bedste oplevelser i Alicante

Hotel i Alicante og andre byer langs Costa Blanca

Søg på hotel i Alicante og omegn og sammenlign priser:

Hotel i Alicante

Hotel i Murcia

Hotel i Torrevieja

Hotel i Benidorm

Hotel i Benidorm

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.