Sammenlign og spar på hoteller i Budapest

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Budapest hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Budapest området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Budapest hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Budapest – Sammenlign billige hoteller i Budapest

Budapests historie strækker sig mindst 2000 år tilbage, da kelterne slog sig ned i området. Siden har byen været under forskellige styrer under forskellige navne. Det nuværende navn er en sammensætning af de tidligere to byer på hver sin side af Donau-floden, Buda og Pest, der er inddelt i sammenlagt 23 (romersk) nummererede distrikter. I dag betragtes Budapest som værende en af Europas smukkeste byer med en arkitektur så smuk og varieret, at byen ofte henvises til som ”Østeuropas Paris”. Turister kan nyde godt af de mange tilbud og bo på billige hotelværelser ned til omkring 35 kroner per nat, pompøse og luksuriøse 5-stjernede hoteller og alt derimellem.

Borghøjen

Borghøjen Várhegy ligger i Buda på vestsiden af Donau og er et af de mest populære områder i Budapest overhovedet. Det skyldes først og fremmest det royale slotskompleks, der har lagt navn til højen. Den ældste del af slottet er fra det 14. århundrede, og hele området er præget af bygninger fra middelalderen, barokken og det 19. århundrede. Nogle af dem fungerer endda som overnatning for turister. Billige hoteller skal man dog ikke regne med at finde i området, så hvis du vil bo ved Buda slot, Maria Magdalene-tårnet, Mathiaskirken, Fiskerbastionen og andre smukke historiske bygninger, skal du ikke forvente at finde budgethotel.

Øvrige Buda

Hvis din hotelovernatning skal være billigere, kan du dog stadig være i nærheden af borghøjen i de øvrige Buda. Buda bydelen med det kuperede terræn, men regnes generelt for at være mere børnevenlig end Pest, da denne side af Donau er mere stille og har flere grønne områder og parker. Kombineret med masser af familievenlige restauranter og hoteller og Børnenes Jernbane er der flere dages underholdning for de små i Buda (City Park ligger i distrikt XIV i Pest og har masser af underholdning for børn i alle aldre – men kan nås på mindre end tre kvarter med offentlig transport fra det centrale Buda). Distrikt I, II og XI samt en lille del af distrikt XII betragtes som en del af centrum.

Pest

Unge festglade rejsende vil formentlig foretrække at finde billig overnatning i det flade og pulserende Pest. Budapests centrum ligger nemlig på Donaus østbred, og det er her, at langt størstedelen af de mange og ekstremt varierede og omskiftelige natklubber ligger. Det er ikke svært at finde et hostel, som man kan kravle hjem til selv efter en vild nat i byen! Det er også i Pest, at de fleste storcentre og moderne butikker ligger. Hele distrikt V, VI og VII og dele af distrikt VIII, IX og XIII betragtes som en del af centrum.