Kort

Condor fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Condor? Brug Skyscanners søgefunktion til søge at efter fly med Condor og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Condor (Flugdienst) er Tysklands tredjestørste flyselskab, som blev grundlagt i 1955 som Deutsche Flugdienst. Condor har primærhub i Frankfurt Lufthavn og har derudover syv andre tyske baser. Condor flyver primært til feriedestinationer, omkring 80 destinationer i Afrika, Amerika, Asien og Europa. Condor er et datterselskab til britiske Thomas Cook Group, men samarbejder fortsat med deres tidligere ejer Lufthansa og er medlem af Alaska Airlines' Mileage Plan. Condor opererer knapt 50 fly fra Airbus og Boeing. 

Opdateret august 2017

Hvorfor flyve med Condor?

Sådan checker du ind

Du kan bruge online check-in i mange lufthavne mellem 24-2 timer før din planlagte afrejse, hvor du selv kan printe dit boardingkort eller gemme det elektronisk. Via Condors hjemmeside kan du se, hvad tid du senest skal være checket ind fra hver enkelt lufthavn. I udgangspunktet skal du være indchecket senest 2 timer før afgang, mens det er 3 timer før på flyvninger fra USA/Canada. I lufthavnene i Cancun, Düsseldorf, Frankfurt, München og Vancouver er der også selvbetjeningsautomater, som er åbne for check-in indtil 1 time før afgang, hvor du kan printe dit boardingkort og efterfølgende aflevere din bagage i Drop Off disken. Fra tyske lufthavne er der desuden mulighed for indlevering af bagage aftenen før din afgang mod et gebyr på knapt 40 kr.

Bagagekvoter

Din bagagekvote afgøres af din rejseklasse og flyrute, håndbagage må dog højst måle 55 x 40 x 20 cm. Flyver du på økonomiklasse må den maks. veje 6 kg, på Premium-klasse er det 10 kg, mens rejsende på business kan have op til 12 kg fordelt på to tasker. Bagage til indcheckning må samlet set højst måle 158 cm og. veje 32 kg. Der er kun håndbagage inkluderet i økonomiklasse Light, mens rejsende på Classic kan have mindst 20 kg med og Premium-klasse mindst 25 kg. Det er også muligt at købe ekstra bagageplads online op til 8 timer før afgang eller i lufthavnen, hvor du også kan betale for evt. overvægt. Priserne varierer alt efter mængde og flyrute. Læs mere om Condors bagageregler og priser og beregn din bagagekvote.  

Siddepladser

Du kan reserverer din foretrukne siddeplads allerede under din booking og indtil 48 timer før afgang mod et gebyr, dog er servicen gratis for passagerer på businessklasse og Premium-klasse. Du kan vælge mellem et standardsæde eller et med ekstra benplads såkaldt XL sæde, prisen varierer alt efter flyruten men starter ved cirka 75 kr. Bemærk at børn under 12 år ikke kan sidde på en XL plads. Se Condors priser for sædevalg.

Service ombord

Du kan bestille mad under din booking senest 24 timer før afgang på økonomiklasse på korte- og mellemdistancer. Alle måltider er inklusiv et glas vand samt te/kaffe og fås også til vegetarer og allergikerer. På langdistanceflyvninger bliver der på økonomiklasse serveret mindst et varmt måltid, og alle ikke-alkoholiske drikkevarer er inkluderet. Som underholdning bliver der på korte- og mellemdistancer vist tv-serier, dokumentarer eller børneprogrammer på fælles videoskærme, og du kan lytte til diverse musikkanaler. Med Sunstream/Cloud10-appen er der også mulighed for at få underholdning på din egen enhed. På lange flyveture får alle passagerer adgang til en personlig videoskærm med film og tv-serier. Rejsende på økonomiklasse kan ombord købe adgang til et større udvalg underholdning for cirka 60 kr. Der er også mulighed for at læse i Condor flymagasin undervejs og købe toldfri varer ombord eller bestille dem hjemmefra til lavere priser.

Ekstra gebyrer

Der kan forekomme et ikke nærmere specificeret tillægsgebyr, når du betaler for din bestilling online med et kreditkort, men det vil fremgå på bestillingen, inden du skal godkende den. Du skal være opmærksom på at ikke alle billetter kan ændres, og afhængig af dit billetvalg vil der være et gebyr. Hvis det overhovedet er muligt, vil fx en ombooking koste mindst 370 kr. Læs mere om Condors gebyrer.

Punktlighed

Ifølge flightstats.com, som overvåger den globale flytrafik, har Condor i løbet af de sidste 12 måneder landet 75 procent af deres fly til tiden eller med mindre end 15 minutters forsinkelse.

Condor

4,5/5
Baseret på 5486 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.