Bolungarvík

23. maj 2019 - 24. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bolungarvík omfatter Ísafjörður guesthouse, Sigurhæð - Lovely Apartment with Mountain View og Isafjordur Hostel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bolungarvík ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bolungarvík

fra kr. 454

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 789 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bolungarvík er juli med en gennemsnitspris på kr. 1.306 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 1.035 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.017 set over de foregående 12 måneder.
I Bolungarvík er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 4,8°C/40,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 13,2°C/55,8°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -4,0°C/24,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bolungarvík er Isafjordur (IFJ) (11,63 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bildudalur (48,38 km)

Planlæg en rejse til Island