Bolungarvík

24. feb. 2019 - 25. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bolungarvík omfatter Sigurhæð - Lovely Apartment with Mountain View, Holt Inn og The Old Slippur Marina baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bolungarvík ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 885 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bolungarvík er januar med en gennemsnitspris på kr. 885 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 1.049 pr. nat. Dette er 0% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.053 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Island