Kort

Fly til Gran Canaria

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Sådan finder du billige flybilletter til Gran Canaria

Det er nemt at finde billige rejser til Gran Canaria: Der afgår direkte fly til Gran Canaria fra tre forskellige danske lufthavne, og det betyder heldigvis at der er masser af konkurrence mellem udbyderne af billige flyrejser til Gran Canaria, og dermed også masser af billige flybilletter til denne favorit ferieø;

Hvis dine rejsedatoer er bare en lille smule fleksible, kan du spare meget ved at bruge månedssøgningen, der giver dig et nemt overblik over de billigste priser hver dag for en hel måned. Du skal blot indtaste din afrejse lufthavn til Gran Canaria Lufthavn.

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Gran Canaria

Flybilletter til Gran Canaria kan med fordel bestilles et par måneder i forvejen (dog tidligst muligt, hvis du vil til øen om sommeren eller i påskeferien).

Hvis du opretter en prisagent hos os, får du tilmed besked direkte i din e-mailindbakke, hver gang priser på flybilletter til Gran Canaria enten stiger eller falder. Så er det nemt at slå til, når prisen er lavest.

Danske lufthavne med direkte fly til Gran Canaria

Der er direkte fly fra både Aalborg og Billund til Gran Canaria hele vinteren – normalt fra november eller december til april.

Fra København er det muligt at finde fly direkte til Gran Canaria året rundt, om vinteren dagligt, om sommeren typisk et par gange om ugen.

Flyselskaber, der flyver til Gran Canaria fra Danmark

Primera Air og Norwegian flyver begge fra både Aalborg, Billund og København, mens flere andre selskaber tilbyder direkte fly til Gran Canaria fra tid til anden. Se en fuld liste over flyselskaber, der flyver til Gran Canaria fra Danmark, både direkte og indirekte.

Lufthavne på Gran Canaria

Gran Canaria har én lufthavn, Gran Canaria Las Palmas, navngivet efter øens hovedstad, som ligger cirka 25 kilometer mod nord.

Efter at have nydt dine billige flybilletter til Gran Canaria, ankommer du i lufthavnen: Det er muligt at tage bus fra lufthavnen til de mest populære turistdestinationer på øen inklusive Las Palmas. Bus nummer 60 kører til Telmo Station i Las Palmas to gange i timen, og videre til San Catalina én gang i timen. Det tager en halv time til Telmo Station (€2,30 ~ 17 kroner) og 45 minutter til Santa Catalina (€2,95 ~ 22 kroner).

Busserne 1, 5 og 36 kører alle til blandt andet San Augustin, Playa del Inglés (begge €3,50 ~26 kroner) og Maspalomas (€4,05 ~30 kroner) – og nummer 1 fortsætter med stop i blandt andet Puerto Rico (€5,45 ~ 40 kroner) før endestationen i Puerto de Mogán (€6,80 ~ 50 kroner).

Har du ikke arrangeret afhentning med hotel/resort, er det naturligvis også muligt at snuppe en taxa. Det koster omkring 225 kroner til Las Palmas.

Hvornår er det bedst at tage til Gran Canaria?

Gran Canaria er kendt som øen med evigt forår, fordi vejret næsten er det samme hele året rundt. Og så er det også muligt at finde billige rejser til Gran Canaria året rundt. Derfor er Gran Canaria også værd at besøge hele året rundt – dog foretrækker mange nordboere at besøge den lune ø i vintermånederne som et afbræk fra kulden, og for at få ladet op på sol og D-vitamin. Et fly til Gran Canaria, og du holder sommerferie i januar...

Hvis du drømmer om at deltage i de festlige karnevaller på stranden, finder både Las Palmas’ og Maspalomas’ sted i slutningen af februar. En anden lidt alternativ oplevelse for vinterrejsende er den årlige internationale træningsturnering i Maspalomas i starten af januar, som flere europæiske storklubber gennem årene har benyttet som træningsturnering.

Hvordan er vejret på Gran Canaria?

Der er meget lidt variation i Gran Canarias vejr. Dagstemperaturerne om sommeren ligger typisk på 26-28 grader, mens de om vinteren er mellem 16 og 25 grader. De blot 21 årlige regnvejrsdage falder typisk i vintermånederne, og med 2800 årlige solskinstimer er Gran Canaria et af verdens mest solrige steder - så der er alle gode grunde til at booke flybilletter til Gran Canaria.

Heller ikke badevandstemperaturerne svinger meget. De når ned til 19 grader om vinteren og op på cirka 23 grader om sommeren.

Attraktioner og oplevelser på Gran Canaria

Lige siden Gran Canaria i slutningen af 1950’erne blev charterdestination, har det ultimative trækplaster været sol, strand og vand, med masser af fine sandstrande hele vejen rundt om øen - alene disse er grund nok til at hoppe på et fly til Gran Canaria.

Det er dog også værd at bruge tid på øens ekstremt varierede natur og geologi med ørken, bjerge og frodige kløfter i de mange naturreservater og beskyttede områder.

Rejsetips til oplevelser på Gran Canaria

10 af de bedste oplevelser på Gran Canaria

Find hotel på Gran Canaria

Hotel og resorts på Gran Canaria

Mere om De Kanariske Øer

En guide til de 7 vidunderlige Kanariske Øer

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Gran Canaria Las Palmas

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i : Gran Canaria Las Palmas.
Mauritania Airlines, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Norwegian Air International, Novair, eurowings og Norwegian flyver alle direkte til Gran Canaria Las Palmas.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.