Kort

Fly Edinburgh - London

Flyinformation Edinburgh til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 216

Direkte flyselskaber

9

Fly pr. uge

319

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 534 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Edinburgh til London er kr. 216. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Edinburgh til London.
Der er 9 flyselskaber, der flyver direkte fra Edinburgh til London.
Der er 319 fly om ugen, som flyver fra Edinburgh til London pr. juli.

Fly fra Edinburgh Lufthavn til London

Oplysningerne er korrekte per marts 2016

Ruter fra Edinburgh Lufthavn til London

Der er utallige direkte fly fra Edinburgh til London hver eneste dag til fem af seks af Londons lufthavne (ingen direkte rute til London Southend). Ryanair flyver til Stansted, AirBerlin og Flybe London City, EasyJet til Stansted, Luton og Gatwick og British Airways til London City, Heathrow og Gatwick.

Afgangsterminalen

Al flytrafik går ud af én terminalbygning i Edinburgh Lufthavn. Du kan checke ind på stueetagen, mens security og airside er på 1. sal. Før security er der en håndfuld butikker og et par caféer, mens der efter security er noget flere muligheder inklusive et par specialbutikker inden for tøjmode, accessories og golf samt flere forskellige typer restauranter. Der er to timers gratis wifi per dag per enhed.

Ankomstterminalen

Alle fem lufthavne har fine offentlige transportmuligheder til centrum og det øvrige London. De mest populære transportmuligheder er undergrundstog, tog og DLR, men alle lufthavne har flere forskellige muligheder afhængig af om pris, rejsetid eller komfort er vigtigst. De billigste rejsepriser samt taxapriser (kan dog variere afhængig af nøjagtig destination, tidspunkt og trafik) for én voksen rejsende til centrum betalt i kontant er:

Heathrow: Undergrund til mange centrale stop, £6 (cirka 57 kroner), 40-55 minutter. Taxa: Cirka 400 kroner, 40-45 minutter.

Gatwick: Bus med easyBus til Victoria Station, £3,95 (cirka 38 kroner), 1 time 35 minutter. Taxa: Cirka 1100 kroner, 1 time 20 minutter.

City: DLR-tog til Bank Station, £4,90 (cirka 47 kroner), 24 minutter. Taxa: Cirka 500 kroner, 45 minutter.

Stansted: Bus med easyBus til Victoria Station, £5,95 (cirka 57 kroner), 50 minutter. Taxa: Cirka 650 kroner, 1 time – 1 time, 40 minutter.

Luton: Bus med easyBus til Liverpool Street Station, £5,95 (cirka 57 kroner), 55 minutter. Taxa: Cirka 600 kroner, 50 minutter – 1 time, 20 minutter.

Både den mest praktiske lufthavn at flyve til og transportmetode herfra kan afhænge af den præcise beliggenhed for dit hotel i London.

Pas, papirer og andet praktisk

Du bør være i lufthavnen og checket ind mindst en time før afrejse.

Værd at vide om London

London er en by, der aldrig sover, og hvor du kan finde nærmest alt både at købe, spise og opleve. Det er dog også en af verdens dyreste byer, så det kan være vanskeligt at finde billigere muligheder end i Edinburgh. Generelt er restaurantpriserne 10 – 15 % dyrere, offentlig transport næsten 70 % dyrere og taxaer cirka 50 % dyrere.

Hvis du alligevel får dig et prischok, har London heldigvis mange gratis fornøjelser. Blandt de mest populære er en lang række museer som British Museum, V&A, Tate Modern og Museum of London, parker som Hyde Park og Hamstead Heath samt masser af gratis koncerter og comedy-arrangementer.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.