Ho Chi Minh-byen

1. sep. 2019 - 2. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ho Chi Minh-byen omfatter Saigon Village, First Hotel og Caravelle Saigon baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ho Chi Minh-byen ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ho Chi Minh-byen

fra kr. 34
fra kr. 63
fra kr. 115

Hvad siger de rejsende om Ho Chi Minh-byen?

9,8
Madelskere
7,5
Historieelskere
7,4
Nattelivselskere
7,2
Backpackere
7,0
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (270)
Satomi Shizuka
Satomi ShizukaMinato
06-01-17

Mekong River Cruise

toby jpn
toby jpn
13-04-19

Sørg for god mad! Desuden er Vietnam uventet sikkert. Når du går i byen, er der også mange japanske mennesker. En masse sightseeing steder! Når du tager en taxa eller en cykel, skal du venligst barber en app kaldet grab Der er næppe at gå glip af! Jeg vil gerne gå tilbage til Ho Chi Minh! Det er super anbefales

Tarquin Butcher
Tarquin ButcherSydney
21-03-19

Du har brug for en følelse af nysgerrighed være parat til at gå den ekstra mile historie og shopping er to ting, der ikke må gå glip af

Pat Shearer
Pat Shearer
13-03-19

Dem, der siger, at det er overskredet af motorcykler, og trafikken er skør, overvurderer ikke noget overhovedet. Men jeg fandt det som en af de super interessante ting om byen. Prøv at være downtown på nytårsaften. Jeg var. hvad et eventyr Hvis du føler at folk ikke er venlige, bare smil og sig hej. de vil ændre sig i et hjerteslag. Meget vidunderlige mennesker! Jeg anbefaler at du besøger byen, men ikke Kør!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er juni, med et gennemsnit på kr. 402 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ho Chi Minh-byen er januar med en gennemsnitspris på kr. 591 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 509 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 519 set over de foregående 12 måneder.
I Ho Chi Minh-byen er den forventede gennemsnitstemperatur i august 28,3°C/82,9°F. Den varmeste måned er typisk april med gennemsnitstemperaturer på 35,2°C/95,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 21,6°C/70,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ho Chi Minh-byen er Thành phố Hồ Chí Minh (SGN) (3,14 km).

Planlæg en rejse til Vietnam