Sammenlign og spar på hoteller i Hamborg

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Hamborg hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Hamborg området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Hamborg hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Hamborg – Sammenlign billige hoteller i Hamborg

Man behøver ikke bevæge sig forfærdelig langt syd for grænsen for at finde en by, der er større end Danmarks største. Hamburgs 1,8 millioner indbyggere gør byen til Tysklands næststørste – og er med til at gøre den til et fantastisk storbyferiemål. Hamburg er kendt som en international by, og det kan kan blandt andet ses på turistmulighederne og udbuddet af hoteller.

HafenCity

Hamburg er Europas næststørste havneby, og HafenCity er det helt store besøgsmål for turister. Selv med en tilfældig gåtur vil man få set masser af moderne arkitektoniske vidundere, mens man også kan finde gode restauranter eller tage en tur i Speicherstadt, der huser flere museer og forlystelserne Hamburg Dungeon og verdens største jernbanemodel, Miniature Wunderland. Er du eventyrlysten, kan du ligefrem prøve at dykke ned i en ubåd. Mulighederne for hotelovernatning i selve HafenCity er dog yderst begrænsede, så du kan blive nødt til at finde andet i nærheden.

Karolinenviertel og Schantzenviertel

Et oplagt sted at finde hotelovernatning for børnefamilier (især Karolinenviertel) og Schantzenviertel (især unge). Her er masser af caféer med hver sit særkende, unikke tøjbutikker, som sælger nyt og brugt tøj, og masser af andre shoppingmuligheder. Om aftenen kan de over 18-årige opleve Schantzenviertels forvandling til hyggeligt og livligt knejpecentrum med fadøl og husmandskost.

St. Pauli

Det gamle arbejderkvarter betragtes normalt som at være for mandlige turister med hang til letpåklædt underholdning og den lokale fodboldklub, St. Pauli, der er berømt og berygtet for sit ekstremt livlige, velmødte og venstrepolitiske publikum, både når klubben ligger i Bundesligaen, og når den er nede i de regionale rækker. Man behøver dog ikke være fodboldinteresseret eller voksen for at købe noget i klubbens souvenirshop, der bugner af kvalitetsvarer prydet med klubbens piratlogo. Der er masser af forskellige muligheder for at gå i byen, blandt andet på den tidligere bunker fra 2. Verdenskrig, Übel und Gefährlich (Ond og farlig), hvor musikgenren skifter fra aften til aften.

Altona og Ottensen

Disse bydele er ekstra interessante for danske turister. Altona og Ottensen var nemlig blomstrede nemlig som danske handelsbyer i det 17. århundrede. Sug indtrykkene til dig på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter, og tag et kig i forretningerne, der veksler mellem blandt andet tyske modebutikker og skandinaviske husholdningsvarer. Mulighederne for overnatning byder på alt fra familiedrevne bed & breakfasts til 4-stjernede luksushoteller.