Kort

Fly til Kap Verde | Billige flybilletter

Oplev skønne strande, vandreture i fantastisk natur og kulturelle oplevelser fordelt på 10 øer og 8 holme i det, der af mange betragtes som Afrikas mest succesrige demokrati. 

Visum

Visumpligt. Visum kan udstedes ved indrejse og kræver, at passet er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Se her for yderligere oplysningerhttp://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/kapverdiske-oeer-pas-og-visum/

Sæson

Der er stort set solskin året rundt i Kap Verde, så husk altid solcremen. Om sommeren bliver det allerede varmt kl. 7:30. Regnsæsonen ligger i august og september, hvor store regnskyl kan forekomme.

Kom omkring

Kap Verde består af 10 forskellige vulkanske øer. Man kan komme mellem øerne både via fly og båd. Vær opmærksom på, at sejltiderne skal tages med et gran salt, og at bådene lige så vel kan sejle før tid som for sent.

Åbningstider

Butikkernes typiske åbningstider er mandag til lørdag fra 8 til 12 og 15 til 19.

Drikkepenge

10 % er ofte indskrevet i regningen. Hvis ikke, er det almindeligt at give de 10 % alligevel.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat på øen São Vicente: Rua Patrício Lumumba 3, C.P. 12, Mindelo – São Vicente Tlf.: (+238) 232 1785  Mobil: (+238) 991 8486   E-mail: tropictour.sv@cvtelecom.cv

Alarmtelefon: Ambulance: 130 Brandvæsen: 131 Politi: 132

Seværdigheder

1. Sal: Denne ø er Kap Verdes primære rejsedestination. Der er selvfølgelig fantastiske strande og masser af hoteller, men også saltminerne Pedra De Lume, den naturlige pool Buracon og meget mere.

2. São Vicente: Har skønne og varierede strande, bjerget Monote Verde med fantastisk udsigt, masser af vulkaner og Kap Verdes kulturelle hovedstad, Mindelo.

3. Santiago: Kap Verdes største ø er hjem for både den nuværende hovedstad, Praia, og den tidligere hovedstad, Cidade Velha. Nå ja, og der er masser af strande.

4. Boa Vista: Denne flade ø er dækket af hvide sandklitter, der blandt andet er dannet af sand, der er blæst ind fra Saharaørkenen. Det er med til at danne den ene kilometer skøn og uspoleret strand efter den anden.

5. Fogo: Denne vulkanø blev dannet for 100.000 år siden og har været aktiv lige siden. Tag på vandreture i nogle af verdens mest dramatiske landskaber med bjerge og kratere, og hold pause ved at prøve lokal ost, kaffe og syltetøj.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 512 000

Valuta: Kapverdiske escudo (CVE)

Landekode: 238

Religion: Cirka 80 % katolikker og 10 % protestanter

Tidszone: UTC-1

Officielle sprog: Portugisisk kapverdisk kreolsk

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.