Ankara

27. sep. 2019 - 28. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ankara omfatter Hotel Ickale, Deeps Hostel og Antik Otel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ankara ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ankara

fra kr. 261
fra kr. 287
fra kr. 506

Hvad siger de rejsende om Ankara?

9,8
Familierejsende
9,8
Historieelskere
8,7
Forretningsrejsende
8,5
Backpackere
8,3
Kunst og designelskere
Medlemsanmeldelser (63)
Mehmett
MehmettAydin
06-01-17

Tyrkiets hovedstad, også mausoleet Mustafa Kemal Atatürk er der. Besøg og se herlighed.

Mary Godsey
Mary GodseySan Diego
06-01-17

 Jeg bor her i 4 år, og det er smukt her især om vinteren. Jeg nød maden ... ekmek .. brød ... bare duften af en nybagt ekmek gør min mundvand. Smag adana kebap, doner, iskender og deres flade brød med sesamfrø ..... tro mig, de er værd at turen.

Merve Bursa
Merve Bursa
11-01-19

Anadolu medineyetleri müzesi güzeldi, tarih meraklıları için mutlaka tavsiye edilir

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
21-11-18

Ankara is a very modern city with good public transportation and plenty of hotels. The most popular things to do here are to go to the Mausoleum of Ataturk, and the Museum of Anatolian Civilizations which has some amazing items on display.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 270 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ankara er august med en gennemsnitspris på kr. 506 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 304 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 334 set over de foregående 12 måneder.
I Ankara er den forventede gennemsnitstemperatur i september 18,1°C/64,6°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,9°C/87,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,7°C/23,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ankara er Ankara Esenboğa (ESB) (26,70 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet