Ankara

3. jul. 2019 - 4. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ankara omfatter Niza Park Hotel, Hotel Best og Hotel Ankatra baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ankara ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ankara

fra kr. 209
fra kr. 263
fra kr. 484

Hvad siger de rejsende om Ankara?

9,8
Familierejsende
9,2
Historieelskere
8,3
Kunst og designelskere
8,0
Forretningsrejsende
7,8
Backpackere
Medlemsanmeldelser (58)
Mehmett
MehmettAydin
06-01-17

Tyrkiets hovedstad, også mausoleet Mustafa Kemal Atatürk er der. Besøg og se herlighed.

Mary Godsey
Mary GodseySan Diego
06-01-17

 Jeg bor her i 4 år, og det er smukt her især om vinteren. Jeg nød maden ... ekmek .. brød ... bare duften af en nybagt ekmek gør min mundvand. Smag adana kebap, doner, iskender og deres flade brød med sesamfrø ..... tro mig, de er værd at turen.

Merve Bursa
Merve Bursa
11-01-19

Anadolu medineyetleri müzesi güzeldi, tarih meraklıları için mutlaka tavsiye edilir

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
21-11-18

Ankara is a very modern city with good public transportation and plenty of hotels. The most popular things to do here are to go to the Mausoleum of Ataturk, and the Museum of Anatolian Civilizations which has some amazing items on display.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 259 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ankara er maj med en gennemsnitspris på kr. 392 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juni sidste år var kr. 300 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Ankara er den forventede gennemsnitstemperatur i juni 19,7°C/67,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,9°C/87,6°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -4,7°C/23,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ankara er Ankara Esenboğa (ESB) (26,70 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet