Kort

Fly fra Firenze | Sammenlign flypriser med afrejse fra Firenze

Skal du flyve fra Firenze? Med Skyscanner får du lynhurtigt overblik over billige flybilletter fra byer over hele verden, inklusive flyrejser fra Firenze.

Vi viser dig den billigste flybillet fra Firenze. På Skyscanner søger vi fly fra Firenze hos både lavprisselskaber og store flyselskaber. Vi søger automatisk blandt alle flytilbud, så du ikke behøver at gøre det selv.

Hvis du har besluttet at tage af sted fra Firenze, men mangler bare flybilletten, så hjælper Skyscanner dig. Du kan vælge at søge på udvalgte datoer, men du kan også vælge at se på afgange for hele måneden. Du kan vælge hele måneden når du trykker på datofeltet i søgebjælken øverst.

Der kan være penge at spare hvis du er fleksibel, men vi viser dig stadig bedste flyafgang fra Firenze, selvom du allerede har rejsedatoerne fastsat.

Du kan som regel spare yderligere hvis du vælger at have stop på din rejse, hvor det er muligt. Dette er også en oplagt mulighed for at komme ud og få bevæget benene og kroppen, hvis du skal ud på en lidt længere flyrejse. Det kan også vise sig at billigste billet fås ved at tage den direkte rute. Uanset om du ønsker stop på din rejse fra Firenze eller ej, så sørger Skyscanner for at oplyse dig om de rejsemuligheder du har.

Hvis du foretrækker at flyve direkte fra Firenze, så kan du angive dette helt fra starten i søgefeltet øverst. Skulle det være tilfældet at der ikke findes rejser uden mellemlandinger, så tillader vi os alligevel at oplyse dig om ruterne med stop.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Firenze

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.