Sammenlign billeje i Toronto Pearson International lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Toronto Pearson Lufthavn Oplysningerne er korrekte pr. oktober 2015

Storbyens skyskrabere rejser sig glamourøst fra bredden af Lake Ontario. Byen er en sand multietnisk smeltedigel med forskellige kvarterer og et stort udbud af kulturelle oplevelser inden for blandt andet mad, kunst, musik og shopping i topklasse. Med en lejebil fra lufthavnen kan man foruden Toronto køre på opdagelse i den kæmpestore Ontario provins, køre til Montreal eller Ottawa og selvfølgelig besøge de imponerende Niagaravandfald bare 120 km fra storbyen.
Der er mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem i lufthavnen. Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty har alle skranke i stueetagen af parkeringshuset tilstødende både Terminal 1 og 3.
Skal bryllupsrejsen have et ekstra pift, er det også muligt at booke en limousine fra lufthavnen og køre direkte til Niagara Falls for 205 canadiske dollars, cirka 1060 kr.
Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje i Toronto, også med afhentning i lufthavnen eller med gratis busforbindelse til afhentningsstedet. Sidstnævnte service tilbydes af blandt andre Roadstar og Payless Car Rental.
Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, uanset om man ønsker en lille økonomisk bil til bykørsel, en mere rummelig familiebil eller en praktisk 4x4 til de længere og mere krævende køreture i det fri.
Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i Canada eller mere for luksusudgaverne. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Unge førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr. ###Tankstationer nær Toronto Pearson Lufthavn Afhængig af din lejeaftale skal bilen muligvis afleveres med en fuld tank.

Der er rigeligt med døgnåbne tankstationer i området, så det er nemt at tanke op inden aflevering af bilen. Bare på vejen Airport Road/Dixon Road foran lufthavnen ligger der fem servicestationer inden for en afstand af et par kilometer fra hovedindgangen. ###Kørsel i området Lufthavnen, cirka 25 km vest for centrum af Toronto, er omgivet af motorveje samt mindre veje, så man kan hurtigt komme videre til centrum eller ud i regionen. Omvendt kan man også let blive forvirret af de mange veje og til- og frakørsler, så en GPS vil være en stor hjælp.
I Canada er det tilladt at dreje til højre ved rødt lys, undtagen i Montreal. ###Feriemål & Udflugter ###Toronto Toronto er med god grund en af de mest populære feriedestinationer i verden. Folk er venlige, maden fantastisk og underholdningen i top. Det tager omtrent en halv time at komme fra lufthavnen ind centrum af byen, lidt afhængig af trafikken, som lider af store trængselsproblemer, særligt i myldretiden. Da den offentlige transport ikke dækker yderområderne tilstrækkeligt, kan lejebilen alligevel være ganske praktisk. Centrum kan dog med fordel opleves til fods. Parkeringspladser i centrum koster typisk en lille tyv’er i timen, mens der også er mulighed for op til tre timers gratis parkering, hvis man altså kan finde en ledig plads. Skal man overnatte flere dage, er den bedste løsning at vælge hotel med egen parkeringsplads. Læs mere om Toronto her. ###Niagara Falls Byen ligger på grænsen mellem Canada og USA og er hjemsted for de store, smukke Niagaravandfald. En by med øje for romantik på hoteller og restauranter, som er populære hos par på bryllupsrejse. Parkering er ikke noget problem, hverken i byen eller ved vandfaldene. ###Montreal Lidt mindre end Toronto, men ikke mindre spændende. På cirka 5,5 time kan man køre til Montreal, hvor hovedsproget er fransk og stemningen mere afslappet end i Toronto. Parkering er som ofte i storbyer lidt besværligt og relativt dyrt. Det anbefales at vælge hotel med egen parkeringsplads ved længere ophold. Læs mere om Montreal her.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.