Hoteller i Ibiza – Sammenlign billige hoteller i Ibiza

Find de billigste hoteller i Ibiza med Skyscanner Hoteller! Søg og bestil gratis hos hundredvis af hoteller og på tusindvis af destinationer over hele verden.

Skyscanner Hoteller er hurtigt og simpelt at bruge, og – bedst af alt – det er gratis! Søg og sammenlign hoteller og bestil dit Ibiza hotel ved at klikke dig direkte hen til hotellets eller rejsebureauets hjemmeside.

Du kan bladre igennem vores håndplukkede hoteller i Ibiza nedenfor, eller du kan bruge søgeboksen ovenfor til at indtaste din ud- og hjemrejsedato og lade os finde de billigste hoteller i Ibiza.

Har du brug for inspiration? Skyscanners Ibiza byguide giver dig de bedste insidertips fra dem, som ved besked, så hvad enten du leder efter inspiration til ting at gøre, information om klimaet, eller blot hvor man skal spise og drikke, har Skyscanner tænkt på det.

se mere

Rejseguide til Ibiza

Dalt Vila

Salines Strand

Nordenden

En lille ø med et stort navn - Ibiza er rig på kontraster. Mange mennesker tager til øen for at nyde solen, strandene og det berømte og berygtede natteliv, men der er en anden side af øen, som ligeså stille er ved at blive opdaget. Blot minutter væk fra festerne ...

Billeder af Flickr/escapio, Flickr/Philip Larson