Hoteller i Ibiza – Sammenlign billige hoteller i Ibiza

Ibiza er festøen over dem alle med klubber og sommerfester i gang døgnet rundt. Men Ibiza har også flotte kystlinjer med smukke bugte og masser af spændende plante- og fugleliv, der kan opleves i ro og mag.

Ibiza By

Ibizas største by deler navn med øen, og er det sted på øen, der har flest hoteller, klubber og restauranter. Ibiza by er derfor også turistmål nummer et for mange af de festglade mennesker, der strømmer til øen hver sommer. Det gælder i øvrigt også kendisser fra hele verden, som man kan risikere at støde ind i på restaurant eller natklub. Ibiza by har også historiske attraktioner i den gamle by, og den nærmeste badestrand ligger kun omkring 10 minutters gang væk.

Playa D’en Bossa

Der er ikke meget at sige til, at Playa D’en Bossa er Ibizas mest populære ressortområde. Det har øens længste sandstrand, og så ligger enormt tæt på både lufthavnen og Ibiza by, og så er der masser af hoteller i varierende prisklasser. Om dagen kan man slappe af på stranden, bade og lade sig underholde med de mange vandsportsaktiviteter. Om natten forvandler de mange restauranter og barer området til en elektronisk musikfest.

San Antonio

San Antonio på nordkysten har mange ligheder med Ibiza by. Her er mange hoteller, restauranter og caféer, strande lige i nærheden og masser af fester. Klubberne åbner mellem kl. 14 og 21, og flere af dem lukker først igen i de lyse morgentimer. San Antonio er desuden berømt for sine smukke solnedgange.

Sant Llorenς de Balafia

Ibiza er en festø. Men det er altså muligt at holde ferie på den smukke lille ø uden at være på klub hver nat eller vende og dreje sig i sengen, mens musikken larmer lige uden for. Det er nemlig muligt at finde hotel og gæstehus i nogle af øens mere centrale småbyer. Den oldgamle landsby Sant Llorenς de Balafia ligger stort set lige midt på øen. Her kan man i stilhed nyde de historiske bygninger, den traditionelle arkitektur, en picnicpark, restaurant og bar. Og Ibiza er vel at mærke så lille en ø, at hverken strande, vilde fester eller skønne naturoplevelser er mere end 20 minutters kørsel væk – uanset hvilken lille by på øen, du måtte foretrække. 

se mere

Rejseguide til Ibiza

Dalt Vila

Salines Strand

Nordenden

En lille ø med et stort navn - Ibiza er rig på kontraster. Mange mennesker tager til øen for at nyde solen, strandene og det berømte og berygtede natteliv, men der er en anden side af øen, som ligeså stille er ved at blive opdaget. Blot minutter væk fra festerne ...

Billeder af Flickr/escapio, Flickr/Philip Larson